15/8/07

Les 2h de Collsuspina

Com ja totom sap, la parella formada x Miki i Xavi van anar akest dissabte passat a la població de Collsuspina a fer una cursa de bicicleta de muntanya. La prova consistia en recorrer tantes vegades com fos possible un circuit de 2,3 Km per parelles alternant, amb una sola bici i durant 2h. S'ha de dir q les condicions en les q es trobaven els nostres dos protagonistes no eren les optimes. El Miki feia mesos q no anava am bici de muntanya tot i q tenia un bon entreno x carretera, i el Xavi, despres de 3 mesos sense tocar una bici, va fer un entreno a la desesperada de 2 semanes x tal d'almenys poder acabar les 2h sencer.
El resultat final va ser prou bo, classificats en 20ª posicio d'un total de 77 equips. El Miki va fer un paper brillant realitzant uns parcials x volta espectaculars. El Xavi va fer 3 voltes decents fent valer la seva explosivitat, xo la falta d'entreno li va passar factura a la resta de voltes. Tot i aixi, molt contents, tant del resultat, com de l'ambient respirat a l'event. Public conegut recolzant als nostres corredors, i al final un bon sopar i uns riures que es lo mes important.
cal destacar tb la participacio del nostre amic Barrufet, fent parella am el surienc Edu Marco, els quals van classificar-se en 16ª posicio.