12/2/08

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana del 11 al 17 de Febrer

L'anàlisi d'aquest finde:
Divendres, vam quedar a les 12h al PDC. Vam fer unes maduixes amb Marc, Oriol, Carmeta, Ferran. Després vam anar a Sielu, tot fent una passadeta per la Gramola, però vam perdre un component: Marc. Oriol, Ferran, Carmeta and friends cap a Sielu.
No va ser una nit espectacular, però si distreta, amb moltissima gent a Sielu, i una novetat, les entrades són de paper!!!
Dissabte vam quedar a les 10h al PDC. Assistents: Oriol, Xavi, Fran, Ferran, Irene, Rosereta i Queralt. Després de donar mil i una volta per trobar un lloc per sopar acabem a un lloc nou!!! L'indret és a Sant Joan, davant l'Utopia (no recordo el nom). El lloc està força bé i no sta gens malament la qualitat/preu. Sortint d'allí cap a la Maduixa!! A la Maduixa, nova enigma interactiva, patrocinada per Xavi. A les 2h de la nit uns quants es van retirar, però Fran, Irene, Oriol i Ferran van ser forts i.....a recordar vells temps, a Menfis!!! Primera cita a Menfis del 2008! Tot segueix igual, però tenim un amic, el Grau, xupitos gratis, cubata gratis, i un altre amic, el DJ Didac, que ens posa les cançons que volem en el moment que volem! Una cosa negativa, el nostre amic de sempre, Talín, ens va fallar....
Diumenge tothom va fer cosetes de les seves....hi va haver un intent de recuperar el sopar dels diumenges, però ho deixarem per una altre setmana.

Programació setmana:
Divendres, quedem a les 12h per fer unes Maduixes i unes gramolotes i uns Sielus???
Dissabte, quedem a les 9:30h al PDC, quedem una mica més d'hora degut a que sinó anem sempre amb presses buscant llocs i està tot ple. El dissabte estaria bé decidir un dia per fer el sopar de la tele, ja que per aquí opina poca gent, i al sopar serem molts. S'ha d'avisar a gent com Pepet, Barru, Ferrané...així que dissabte a l'hora de sopar podem parlar-ne del tema tots juntets.

Frases del finde:
N'hi ha!!!! Crec que n'hi havia un parell, però no les recordo, les té apuntades el Xavi al mòvil, així que ja ho saps Masna, apunta-les a comentaris!

I fins aquí amics....ara, a posar comentaris!
I recordeu que: SOU-TOTS-MOLT-MACOS

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tema que s'estava discutint a l'altre entrada:
-Sopars d'aniversari Raquel i Oriol. Quan? Els que celebren aniversari que diguin la seva! Raquel ha dit el dissabte 1, Oriol, tú que entres 10 cops al dia al blog, a veure si escrius!!!
-Un altre tema a discutir, sopar de la tele, ho ajuntem amb els aniversaris? Jo crec que no s'hauria d'ajuntar.
Va digueu la vostre!
FPJ