24/3/08

Anàlisi finde i Programació setmana del 24 al 30 Març

S'ha acabat la setmana santa...hora depresiva.És hora de tornar a la feina.....però no per això faltarà l'anàlisi!
Aquesta setmana l'anàlisi és llarguíssim! Així que nomenaré per sobre les activitats, i cada dia d'aquesta setmana tindreu una entrega més extensa de cada activitat.
El dimecres vam anar a escalar als Rocals de Callús. AVDV, Albert, Xavi i Ferran, juntament amb 2 components del grup de recerca, vam poder iniciar-nos a l'escalada al terme de Callús. Aquesta activitat sortirà a la llum de forma més extensa dimarts vespre.
El dijous vam poder començar a practicar el Geocaching. Antesala de Divendres, on vam fer una excursió magnífica per la muntanya de Montserrat, i vam recollir 2 tresors. Marc, Raquel, Ferran, Sílvia, Tango, Flamenca, A.Prat, Pili, Aina i Montse van disfrutar de tot un dia d'excursionisme. Aquesta activitat surtirà a la llum de forma més extensa el dimecres vespre.El divendres s'havia d'acabar el dia amb un Birracrucis però el cansament de tot un dia de caminar era evident, alguns desisteixen...altres fan canvi de plans, anem a Manresa de fiestuki. Molts no erem, Oriol i Ferran, però després de passar una estona avorridota a la Maduixa vam anar a la Gramola, on vam coincidir amb una altre parella: Curu i Calle. S'anima la festa! A les 2h tornem a la Maduixa, fem un duro, dos duros, tres duros, mooolts riures, la cosa s'anima i acabem a Sielu.Gran nit Curu!! (sé que ho llegiràs!!!)
Dissabte migdia vam anar a comprar coses per diumenge tarda-nit, a la tarda Caramelles, i a la nit, altre cop a Sielu: Queralt and her friends, Marc, Raquel, Ferran....
Diumenge caramelles....gran final!!! Molt sentiment. Reportatge més ampli de les caramelles el dijous a la nit pel blog.
Diumenge tarda cap a Castellnou. Aquest any haviem de ser poquets, però al final la cosa es va animar i vam acabar sent 12! Queralt and her 3 friends, Raquel, Marc, Oriol, Xavi, Ariadna, AVDV, Albert i Ferran. Jocs, soparet, més jocs, bromes i a dormir. Dilluns de neteja i a casa a dinar. Tindreu un reportatge més ampli el divendres pel blog.

Programació setmana:
Divendres: Maduixa+Gramola+Sielu. És lo què hi ha no?
Dissabte tarda: Escalada als Rocals. 2a trobada d'escaladors principiants! A veure qui s'apunta!!!
Dissabte nit: 2 opcions: Espectacle de sons corporals o Sopar de Reis a Callús. Cal apuntar-se prèviament, els que han col.laborat 0 euros, i els acompanyants 5 euros. L'altre opció és fer una cosa diferent a aquests 2 proposades.
Diumenge: Treball personal?? On són els soparets del diumenge nit??

Frases del finde!!!! Un munt!!! I molt bones, sobretot pels que estaveu allà! Segur que riureu amb mi.
-Divendres fent la caminada a Montserrat: "Mira quina pamorànica més maca! (panoràmica)"
-Divendres a la caminada, baixant per un camí estret i després de trencar 2 arbres recolzant-s'hi...."Collons, vols dir que peso tant??"
-Divendres nit a la maduixa després de veure's infinits xupitos de sangria i abans de tirar la moneda jugant-se 4 més...."Ostia tios, que aquí m'hi jugo la nit, e?!"
-Divendres nit fent-nos amics dels cambrers: La dona del Toni Casueps de la Maduixa es diu: Maite Torras. La Laura de la Gramola es diu: Laura Vist, i té una germana que es diu Maite, Maite Vist!!! Curiosament el seu company de feina a la Gramola es diu Ivan, de cognom: Tous!
-Dissabte tarda fent el recorregut de caramelles amb el cotxe: "Ja tinc ubicat Can Bufitoll (Can Botifoll). You are Buitifoll!!!
-Diumenge nit a Castellnou: "-Jo tinc canes! -Doncs, jo tinc unes canes de que em surti cabell"
-Diumenge nit a Castellnou jugant: -Hem de dir....noms de....pintors! Sai-kovski!

Bé amics, espero que hagueu disfrutat tan de la setmana santa com ho he fet jo!!! Aquesta setmana ha sigut la bomba...però la setmana bona bona, serà la setmana que ve....no us la perdeu!!!
Recordeu que.....SOU TOTS MOLT MACOS!!!!! I passeu-les FELICES!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Poseu comentaris cony!!
A veure, qui vindrà a escalar als rocals? S'ha de dir per dir-li al Sebi, per portar més o menys material.
De moment:
1.Sílvia
2.Ferran
3.Albert
4.AVDV
5.

FPJ

Anònim ha dit...

Dieu també si teniu ganes d'anar a veure l'espectacle de sons corporals, o pel contrari, anem al sopar de Reis...dieu algo, pq lo del sopar de reis s'ha de dir com a molt demà dimecres!
FPJ

Anònim ha dit...

Rocals:
1 Silvia
2 Ferran
3 Albert
4 AVDV
5 Xavi

Nomes hi ha dues opcions x dissabte nit...???
X

Anònim ha dit...

Ja ho he posat a l'anàlisi xavi, he posat que si volieu fer una altre opció que ho digueu....
Va, que vagi creixent la llista de l'escalada!
FPJ

ØriøL ha dit...

Rocals:
1 Silvia
2 Ferran
3 Albert
4 AVDV
5 Xavi
6 Oriol

Anònim ha dit...

Rocals:
1 Silvia
2 Ferran
3 Albert
4 AVDV
5 Xavi
6 Oriol
7 Marc, si puc, no és segur que pugui

Per mi si hi ha la majoria de gent jove al sopar de reis m'estaria bé anar-hi, tan més trieu.

Anònim ha dit...

Perquè la opció d'anar a barcelona de festa dissabte nit què?? Fa temps que no hi anem, i podria estar força bé...
Si no us sembla bé, pos ens quedem aquí i ja està...és una proposta més (perquè el xavi no es queixi, jeje! Bon rollo!)
FPJ