31/3/08

Anàlisi finde i Programació setmana del 31 al 6 Abril

I ja acabem un altre setmana, i acabem un altre mes, i aquí un altre anàlisi:
Aquest divendres a la nit vam quedar (els que van voler) per fer lo de cada divendres....maduixa, gramola, sielu...Vam anar Oriol, Remei, Ferran. Després a la gramola ens vam trobar a la Miss Aspersora, sisi, l'Ariadna, que estava força alegre!! Serà que li devia anar bé el dia, nosé, però feia molt riure.... També hi havia atre gent coneguda: Curu, Calle, i gent que veiem normalment, i gent que no veiem desde feia molt temps. La qüestió és que tan parlar tan parlar se'ns van fer dos quarts de 4....hora de Sielu!
Dissabte, vam fer una cosa poc habitual, anar a escalar, tot i que sembla que serà una activitat força interessant de cara a l'estiu, i caldrà afegir-les a uns raftings pel cardener, uns salts al riu, uns voleis, unes piscines, unes carpes...que vingui l'estiu ja!!!! Bé, no em desvio del tema, a escalar als Rocals. El tema sembla que cada cop tira a més gent. Vam quedar a les 4h al PDC i erem forces: Oriol, Xavi, Laia, Sílvia, AVDV, Albert, Ferran, acompanyats per 3 nois de Súria i també dels mestres Albert, Sebi i Castells. 13 persones que es van veure incrementades per la visita relàmpago de Gerard, Enric i Sabri. El Gerard fins i tot va escalar una via, pim pam! A les 7h fi de l'activitat i cap a casa a preparar la nit. Una nit que començava amb un sopar multitudinari al casal per donar les gràcies a tothom qui ha col.laborat amb els Reis de Callús. Al sopar erem 190 persones!!!! Quin èxit!!! Destacar la presència de molts aficionats PDCeros: Sebi, Gemma, Raquel, Marc, Ferran, Remei, Oriol, Roserta, Sílvia, Queralt......buff és que no acabariem mai!!!Ai si, la presència també de la JESS tard, o també coneguda com la JESS IAM. El sopar va ser tot un èxit, rememorant vells temps amb vídeos de molts anys enrere, i vídeos més recents de les cavalgates del poble, i per acabar els vídeos, el de les Caramelles! I acte seguit, ball amb DJ FOXI! Destacar el convidat de sempre, el Barrufet amb els seus balls, i un convidat nou! El Xavi CHIKI CHIKI, l'actuació d'ell no va tenir preu! A quarts de 3, hora vella, quarts de quatre hora nova, molts van abandonar, però altres van seguir: Oriol, Remei, Ferran cap a la Gramola. Allà vam trobar un grup: els CORREFUSTA! Ja us explicarem què feien, però és una idea molt bona!!!
A quarts de 5 hora vella, cap a sielu. Allà trobem a dos nois, un suec, i un altre que porta les ulleres tortes, sabeu qui són?? Vam estar amb ells i a l'hora de tornar....escoltant un CD de cançons en català: Santa Espina, L'estaca, Segadors, ballant sardanes, i acabant-ho amb un esmorzar al Forn. Diumenge si, com sempre.

Programació setmana: sembla que m'he enrollat molt en l'anàlisi, no seré més pesadet, aquesta programació s'anirà fent en l'apartat de comentaris.

Frases del finde: MOOOLTES!
-Divendres nit: Té una mirada per sobre les urelles.... (ulleres).
-Dissabte nit al Casal amb DJ Foxi: -Tú no t'en fotis e? que això és millor que Sielu!
-Dissabte nit: Amb el vostre beneplàcid....(si Ori existeix!)
-Dissabte nit a Sielu: Vam conèixer una Anna Fent (i no és conya!)
-Dissabte nit a Sielu: Vam conèixer una Anna Companyant, una Anna Cridant, una Anna Cantant, una Anna Bebent, una Anna Tirant, una Anna Segur, una Anna Tous (germana de l'Ivan), un Pere Calobri, un Pere Kesurti, un Pere Ketanki, un Pere Maki (i aquests si que són conya).
-Dissabte ja de matinada: -Aquesta nit l'hem burdat (això ori no, no existeix, és brodat)
-Diumenge, dia de reflexió: -Com va anar ahir a la nit? -Ahir va ser, una cosa porta a l'altre.

I fins aquí amics. Qui diu que sortir de festa no és fer cultura??!!!!!!I no és maco això??
Res més...ara a posar molts comentaris!!!
Per cert, Xavi i Marc, poseu alguna entrada de Castellnou, que jo no tinc fotos!
Aquest finde ha sigut bò....però el bò bò de veritat, serà aquest finde que ve! No us el perdeu!
Ara sí, bona setmana a tothom i ens veiem aviat, i......
Recordeu que....SOU-TOTS-MOLT-MACOS!

5 comentaris:

ØriøL ha dit...

Jeje, ja vam dir que era brodat era el correcte... però hi havia el dubte de si algu deia bordat. Algú diu bordat? :P

I beneplàcit (amb T) no només existeix, sinó que vol dir el que et deia ;)

Sílvia ha dit...

Des d'aquí felicitar al grup callussenc de recerca per tota la feina feta als Rocals...la veritat és que és una molt bona idea per recuperar una zona molt maca del nostre poble i que ja era oblidada per la majoria de nosaltres. Ara que, també es podrien estirar i posar alguna presa + (je je, és broma). URI: Jo no ho dic, si et tranquilitza... serà que vem estudiar tots al mateix lloc?? je je

Anònim ha dit...

Em falta incorporar una frase del finde!!!!
-Divendres nit a la Gramola:
Damià:Que surts a Sielu?
Ariadna:No, demà tinc curset
Damià: I què toques?

FPJ

Anònim ha dit...

ep oles a totom!!

ferran k aket div i a bingo al final o k al stop?
pk a l revista "mes a mes" u posa xo ningu n a komentat re

wenu pero k si!!

apa adws rosereta

Anònim ha dit...

Si! jo dic bordat, el gos ha bordat....

Ei ferran, jo de casa l'ori només tinc un video que es pugui aprofitar, però és teu i de la temàtica dels meus de cunit de fa 1 any i mig, o sigui millor no el penjo, mel guardo per si de cas...

A veure quin dia tornem a escalar i puc venir!!!

Penja videos de les caramelles, fotos de salts, si tens problemes et puc ajudar.

m