9/4/08

Anàlisi i Programació setmana del 7 al 13 d'Abril

Em sap greu amics i amigues del PDC però no he pogut fer la secció abans...vaig estar de colònies amb els nens de dilluns a dimecres. Però, val més tard que mai....per tant, aquí va!
Aquest cap de setmana passat va començar amb un BINGO al Bar Stop el divendres. La veritat és que va ser un BINGO molt multitudinari i que va tenir a un speaker que va regalar un espectacle amb tots els números que cantava! Bé DAM! Alguns seguidors fanàtics del PDC van fallar, perquè estaven a Súria, o perquè simplement a dormir......Gairebé era la 1h de la nit quan vam anar cap a la Gramola a fer el got. La Gramola era Sala Callús! Com mola la Gramola! Remei, Ferran, Silu, Ramon, Ester Rorífic, Jess IAM, Damià, Grau, i algú més que em deixo, però la memòria ja em falla....Vam tancar la Gramola i a dormir.
Dissabte a la nit vam fer un soparet a la Dolce Vita, feia temps que no hi anavem: Xavi, Gerard, Oriol, Remei i Ferran. Després a la Gramola altre cop, allà vam incorporar al Marc, la Laia, la Raquel. També altres coneguts com el Tango i la Flamenca, el Damià i el Feliu. Després cap a la Maduixa, no podiem fallar al Toni! Entre altres coses, Oriol presenta les seves adquisicions informàtiques del I-Phone. Tanquem la Maduixa, a quarts de 4 a dormir! A dormir?? Tots no! Oriol, Damià, Gerard i Feliu cap a Menfis!!
Diumenge a les 4:30h de la tarda torna el VOLEI-PLATJA a Callús!!! Va ser una tarda per tornar a agafar l'ambient del Volei, els riures de jugades que ja teniem mig oblidades, els bloquejos, els remats, els serveis, les recepcions, les caigudes del Silu, els coloquejos del Xavi....Ens ho vam passar super bé, i vam ser molts més del que esperavem:Xavi, Marc, Raquel, Oriol, Silu, Gerard, Remei, Ferran, i moltes moltes moltes ties de Manresa, del Volei 6 Manresa.Total que vam haver de fer 4 equips diferents i anar rodant. L'ambient a l'exterior de la pista era d'autèntic estiu: molt bona temperatura, públic, gent passejant per la zona esportiva...ja queda menys per l'estiu 2009! I esperem tornar aviat a disfrutar del VOLLEY BALL!

Programació finde:
Divendres: Unes maduixes, gramoles, Sielus???
Dissabte: Soparet dels dissabtes, a veure si hi podem ser tots....
Diumenge tarda: Podriem fer uns cines? Què us sembla?

Frases del finde passat: Tot i que fa molts dies....intenteu disfrutar-les (sobretot pels que hi ereu).
1.Dissabte al soparet: "Una noia que es digui Remei, neix amb 60 anys directe".
2.Dissabte al soparet: "Ella no notarà el pas dels anys perquè no ha sigut mai jove".
3.Dissabte al soparet: "Amb 6 es pot fer bé un 3x3".
4."Ande yo caliente......ja us espavilareu".
5.Dissabte nit: "Tú sabies que era el dia Jous?" (fusió entre dia 10+dijous).

Abans de despedir-me voldria dir que aquest finde que ve hauriem de decidir lo del Campionat del DURO, mirar a veure si hi ha alguna data que ens vagi bé a tots!!!! Decidir normes, etc etc...Per això (i altres coses) demano que us deixeu veure la vostre presència aquest cap de setmana, ok??

ESO ESO ESO Eso es todo amigos! Que passeu una bona setmana, o lo que queda, i ens la veiem aviat!!! Almenys això esperrrrroooo!!!!!!! És perro??
Poseu molts comentaris i recordeu que.....SOU-TOTS-MOLT-MACOS!!!!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

"...ja queda menys per l'estiu 2009!"

Home per l'estiu 2009 encara queda una mica jo em concentraria amb el 2008..je je

Merci per l'anàlisi de la setmana Ferran!

Raquel

Anònim ha dit...

Que és això del campionat del Duro?

Anònim ha dit...

Ai, m'he esquisvoscat!
Volia dir 2008 clar!!!
Això del campionat del Duro és una idea que va sorgir un cert dia a la nit (valgui la redondància) i que volem que sigui....MOLT GRAN! Volem que hi hagi molta participació, de tothom (a veure tampoc caldria mig manresa, e? no mal interpretem!) i consistiria en fer un DURO a la Maduixa, d'aquells que passen a la història, per parelles. Per assentar les bases, i sobretot el dia de l'acte, n'hem de parlar aquest finde, ja sigui divendres o dissabte nit, així que, no falleu!!
Ferran

Anònim ha dit...

jo el campionat del duro me'l salto, x varies raons. Tu dic ferran pq tavia dit q anava am tu de parella, xo millor buscaten una altra, q segur q rendira mes q jo q fa segles q no bec.
X

Anònim ha dit...

Xavi no es tracta de rendir o no rendir...es tracta de passar-s'ho bé, riure, estar amb els amics, espectacle...hi ha moltes més coses a part del beure, no t'entenc.
FPJ

Anònim ha dit...

Ferran, t'ho dire pq ho entenguis. NO EN TINC GANES.
X

Anònim ha dit...

D'acord.

Anònim ha dit...

A veure, per lo de la trobada esplaiera...dissabte es veu que es l'últim dia que es pot apuntar la gent....
A mi m'agradaria anar-hi, però ho tinc complicat pel futbol, tot i que podria desde dissabte tarda, i hauria de marxar el diumenge al matí ben d'hora...suposo que m'ho deixaran fer, encara ho he de consultar...
Algú més s'apunta??
Ferran

Anònim ha dit...

hi ha 3 persones mirant la pagina, qui sou?