22/6/08

A la final i, segons!

No està "nada mal"Realment no esperàvem arribar tant lluny, sobretot després de veure'ns "sorprenentment" (ja ens ho esperàvem) emparellats a quarts contra el que potser hagués estat el millor equip del torneig. Per sort nostre, i desgràcia d'uns altres, no s'han presentat i ens hem plantat directament a semifinals.

De fet això es el que hagués hagut de passar, però com per art de màgia ha aparegut un nou equip del no res i ens han fet jugar uns quarts de final... un "xiquet" sospitós tot plegat, oi?

Per nosaltres perfecte, que el que voliem era jugar a volei i passar-ho bé.
Hem guanyat els partits de quarts i de semis, no sense dificultats i ens hem plantat a la final.
No hi ha hagut color, hem lluitat, hem jugat bé i hem fet uns quants punts, però ens han passat per sobre sense despentinar-se.

Val a dir que si hem fet un bon paper és gràcies a la Clàudia, una crack del volei, que ha rebutjar ofertes milionàries per venir amb nosaltres!

Vinga ens veiem al volei de Callús, on tothom és lliure de fer rets, retencions, i les línies fan 2 pams.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei! Quin plan hi ha per demà celebrar el St JOan???
m

Anònim ha dit...

Això és el que em demano jo!
Jo marxaria dissabte tarda-vespre, i passaria la nit a fora, però veig que això és imminent i al final ja em veig quedant-me a Manresa i fer lo mateix de l'any passat....de totes maneres, el dia 24 podriem anar a fer uns voleis-platja a la platja, i passar tot el dia allà!!! Què us sembla??
Ferran

Anònim ha dit...

És demà, i no dissabte.
Però bueno, en parlem
m

Anònim ha dit...

crec que lo d'anar a la platja ho hauran pensat uns quants milions de persones
m

Anònim ha dit...

Si, i què?? Alguna altre proposta?