24/9/08

Entrada 400 al blog!

Després de 20 mesos i mig de vida, el blog ha arribat a les 400 entrades!

D'aquí a ben poquet també haurem arribat a les 60.000 visites. Tot això fa que el sopar del dissabte 4 Octubre es celebrin un munt de coses.
Gràcies a tots per fer d'aquest blog, un blog popular, un blog conegut per tothom de Callús, un blog amb respecte, un blog divertit, un blog entretingut, un blog esportiu, un blog participatiu, un blog per relacionar-nos, un blog informatiu, un blog per recordar tot el què hem fet....Esperem que segueixi així per molt temps més.

A tots i totes, felicitats per les 400 entrades i pels mils de comentaris fets!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb l'entrada 400 el blog, que ha estat apunt de "ser pell" en vàries ocasions, demostra que encara està ben viu, tot i així li aniria molt bé més participació dels seus visitants!!
m

Anònim ha dit...

S'hauria de trobar un lloc ampli on estéssim cómodes, serem uns quants, i on puguem fer gresca i xirinola. Amb això descartaria el Chirri i el Tagliatela. Al Tagliatela com ens animem amb el lambrusco hem d'empenyar la tele de casa...
m

Anònim ha dit...

On es el Chirri? jeje.
Home, pos jo no ho trobo pas malament el Tagliatela...tampoc l'American food factory. Wenu, on digui la majoria...que en serem uns quants.
S'admeten mes propostes.
Avui Cirque du soleil!! uee!!
Ferran