10/6/09

PATUM 2009

Ciutadans de catalunya, ja la tornem a tenir aqui!
Per sort cada any coincidint amb el dia de Corpus arriba una de les festes més important del món, la qual gaudeix d'un honor especial éssent Patrimoni de la Humanitat. LA PATUM. Són 5 dies de festa, salts, música, foc, alegria i molts sentiments.
Varis membres del PDC ja fa anys que en gaudeixen, tot i així sembla que costa que la gent s'engresqui. És per això que animo a la gent a pujar-hi i disfrutar al màxim. Sobretot aquella gent que no hi ha anat mai, és una cosa que s'ha de veure. Un dels dies més importants de la Patum és demà dijous, on es fan tots els salts inclosos els ja coneguts Salt de Plens. El diumenge es torna a repetir el mateix que demà. Per anar fent boca us deixo amb un Salt de Plens, jo ja tinc la pell de galina...
<

11 comentaris:

Xavi ha dit...

Laia, Raquel i Xavi (entre d'altres) pujarem dema. Si us voleu animar ja sabeu. La Laia te algun lloc per dormi al seu pis a Gironella per tant no hi ha excusa.

Ja sabem que el Marc no pujara, cosa que no entendre mai... el Ferran és de viatge de fi de curs xo sabem q el diumenge si que pujara. Oriol i Masha, vau dir q vindrieu, no??? doncs a vere si es veritat i agafeu mocador i barret i cap a la plaça a saltar com autentics berguedans.

Apa, ja direu algo.

Anònim ha dit...

Jo si que u entenc.

Anònim ha dit...

No pujaré!! divendres treballo, i més que res, és que jo la festa que sento és el CORREBARS DE CALLÚS!
M

Keralt ha dit...

jajajajjajaja molt bona, Marc!

Jo pujaré algun any que la Patum no em coincideixi amb exàmens...! em sembla que tinc una bona excusa, eh!? i que consti que em ve molt d gust veure-ho!

ja m'explicareu! no prengueu mal! petons!!

Anònim ha dit...

Ja se Marc q no pujaras, x aixo li dic a Oriol i Masha q encara tinc esperances que vinguin. q dieu???
X

ØriøL ha dit...

Eis, crec que com a mínim una estona si que pujarem, perquè l'endemà els 2 treballem... Això si, farem d'espectadors 100%! Jo no em jugo els ulls i els braços com el Ferran i el Miki!! :D

Demà a la tarda/vespre ja et faré un truc Xavi.

Anònim ha dit...

Oriol, que només dues comparses tenen foc. Us en queden unes quantes més per ballar i saltar... Agafeu unes sabates velles i vinguen... la Patum es per viure-la!

Raquel

Anònim ha dit...

Que tal la patum??
alguna foto que il·lustri la festa?

Anònim ha dit...

doncs la Patum air va anar mb. La veritat es q hi va haver moment de caos x la massificació i la gent borratxa, com sempre els borratxos donen pel cul a tot arreu, tot i aixi va star mol i mol be. Malauradament per vosaltres no tenim ni fotos ni videos, aixi que si voleu saber de q va la cosa, diumenge hi tornem!!!
X

Anònim ha dit...

Nois i noies, avui es l'ultim dia de PATUM. Ahir vam pujar MArc, Raquel, Laia i Xavi i vam poder veure l'ambient de dissabte. Akesta nit torna a haver-jhi PATUM completa (amb salt de plens inclusive). Laia i Xavi pujarem una stoneta (q dema hem de treballar). Qui s'animi ja u sabeu.
X

Anònim ha dit...

Gent!!! Ja he tornat de Paris!!!
Genial! Els nens s'han portat de meravella!
Xavi, a veure si penges alguna foto de la Patum 09! L'any que ve s'intentarà no fallar.

Ferran