27/10/09

HOLA A TOTHOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja s'ha acabat el meu calvari de veure el Ferran amb les seves ulleres de sol fashions, que tant bé li queden, o al Xavi amb les seves oakley falses, o anar a la platja hi no poder veure les ties que fan toples i més coses que amb la miopia no podia fer.

Doncs s'ha acabat!! a partir d'avui, també les puc portar jo!!!!!

Si! eu llegit bé, ahir em vaig operar de la vista al IOB, de moment tot a sortit molt bé, però s'ha d'esperar a l'evolució.

La veritat es que caga una mica, però ni t'enteres de res, son 2 minuts i al cap de 5 hores ja hi veus normal, ojala mu hages fet abans, quants anys perduts sense lluir ulleres de sol? Xavi ja saps que la meva cara es un motllo, jeje.

SE DESVELO EL SECRETO

Ja se que no era per tant.



18 comentaris:

Anònim ha dit...

oleee Miki!! :D men alegro molt tio! ara ja el podre deixar les meves oakley del amstron! jaja bueno tio que milloris del tot i ens veiem aviat!

FSG

Anònim ha dit...

ostia que malament que he escrit aixo! :S

Anònim ha dit...

Miki, has fet un error fatal, pensa que sense ulleres el nas encara es veu mes gros!! jajaja.
Ara en serio, crec q has pres una bona decisio, aniras molt mes comode i ara encara estaras mes wapeton (ojo am el Ferran que ara anira a per tu...). I sempre tindras una cara-motllo millor que la meva.
X

Keralt ha dit...

uoooo Miki!!! que bé!! ja m'explicaràs detalladament l'operació, que jo sóc miop perduda, i d'aquí uns anys també em sotmetré a quiròfan...! jejje

espero que tot evolucioni correctament! ;) cuida't!

Anònim ha dit...

Quina bona noticia miki que tot hagi sortit molt be.
Felicitats i espero que l'evolucio sigui molt bona!

Xavi, què vols dir que "el ferran" anirà a per tu??

FPJ

Anònim ha dit...

moltes felicitats miki!! que bé, no?? molt maques aquestes ulleres fashion que t'han regalat...jejeje. m'alegro que t'hagi sortit tant bé tot...petonets!

S.

Anònim ha dit...

uei miki, em sembla de puta mare aketa decisió..jo kuan sigui + gran tb ho vull fer..

les meves cosines s'ho han fet i val la pena...pk nu+ triguen 2 o 3 min...el k passa k tampok es baratu, xo em smbla mb.

wenu k et milloris i ns vaiem el diumnge a l'ecorail.petons

rosereta

Anònim ha dit...

Home, no està malament amb lo que portem de dia 100 visites al blog, i 7 persones diferents que han comentat avui(i això que encara falta comentar a Marc i Oriol). Que en teoria diuen que son els que hi entren més cops no??

Sembla que el blog està revifant!

Silvia, estic amb tu, aquestes ulleres son la bomba!

Ferran

Anònim ha dit...

Gràcies a tots!!!

La veritat es que em sentu raro, tant temps amb ulleres, i amb dos cops de laser fora ulleres.

El preu pot variar molt depent on vagis, per exemple a la QUIRON surt a 1540 euros i on e anat jo ( IOB) 2680 euros, avui intentare descobrir aquesta diferencia de preu, perque el curios de tot es que la doctora es la mateixa i avui tinc visita amb ella. Suposu que a la QUIRON no tenen el INTRALASE ( laser que talla la cornea ).

A mi m'ha sortit més car perque el tall de la cornea me l'han fet amb laser, que hi ha poques cliniques a Europa que u fan, si tu fan amb cuxilla es més economic, però es més arriscat, més doloros i no es tant segur.

MIKI

Anònim ha dit...

joer miki, però akesta diferència de preu l'hauries d'haver mirat abans no ara que ja t'ho has fet...n c, digo yo...jejeje. Weno, la qüestió és que t'ha anat bé! Sembla que tinguis molt empollat el tema...jeje

S.

ØriøL ha dit...

Ben fet! M'alegro que hagi anat tant bé :D

Però també estic amb el Xavi, el nas se't veurà més gros, a l'igual que el front!!!! ;)

Vinga, ens veiem!

Anònim ha dit...

Mira que arribeu a ser cabrons, jeje.

MIKI

Anònim ha dit...

Miki, lo dels calers no hi donis voltes. Jo per una cosa aixi tb pagaria aixo i mes si fes falta. Jo em vaig deixar 300.000 peles portant ferros i ara faig anuncis del profident, son coses q valen la pena.
TOt i aixi, em segueixes devent 14 euros...jeje.
X

Anònim ha dit...

Eps Miki!

Que bé, quina comoditat,...ja m'explicaràs com ha anat pq potser algun dia tb ho haure de fer(peró de moment no puc pq encara vaig augmentat diòptries, deu ser que encara estic fent l'estirón...).
A disfrutar de les ulleres de sol!!!

Petons!
Raquel

Anònim ha dit...

Miki! A mi em deus un sopar al Frankfurt Xavi!!!

Ferran

PD: Marc, no em crec que avui no hagis entrat al blog....no has fet cap comentari!!! Dsp pq diguis que ets el que entra mes....aiaiai

Anònim ha dit...

Miki! A mi em deus un sopar al Frankfurt Xavi!!!

Ferran

PD: Marc, no em crec que avui no hagis entrat al blog....no has fet cap comentari!!! Dsp pq diguis que ets el que entra mes....aiaiai

Tr3sk ha dit...

Felicitats, rei!!!...Ara a veure si et deixes caure per les curses amb el nou look!!

B3sitos

Eva

Anònim ha dit...

ei miki pel preu jo n i patiria pas..ha valgut la pena i sí, sñi a les meves cosines els i va kostar kasi 3000 eurakos tb..

wenu kuidat molt

rosereta