18/12/09

Callús ha decidit

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Queralt, ets una crack!!! Quan parlaves se'm posava la pell de gallina!
VISCA, VISCA I VISCA!!

ADN

Keralt ha dit...

Moltes gràcies, Arii!!!!!
tot i que jo em veig tots els defectes possibles davant de la càmera (ja em coneixes! jeje). Ah, i tot això havent dormit 3 horetes eeh! xDDD

Un petonàs!!!!

Anònim ha dit...

Nens i nenes. Dema quedem a les 21h al Viena, fem un soparet, us reparteixo les tarjetes i començarem a jugar. Els que no jugueu tb podeu venir a sopar i veure els primers minuts de joc, on tot són nervis i incerteses al mirar la primera tarjeta...

Recordeu que els que no vimgueu dema no tindreu la tarjeta, us haureu de posar en contacte am mi pq us la doni. Us heu de moure vosaltres, ja u sabeu.

X

Anònim ha dit...

hem de quadar tant tard, jo a les 9 ja dormo!
m

Anònim ha dit...

Jo vindré a les 9h però no em quedaré a menjar pk tinc un sopar. Recolliré la meva targeta i marxaré ràpid no fos cas que algú em vulgui matar ja!

ADN

Keralt ha dit...

Eiii!!!

Xavi, quedareu al PDC per nar cap a Manresa?? si és que sí, et passo a buscar la tarjeta, que jo no vindré... O si tornant passes per Callús, el mateix!

Diga'm alguuuu!!

Anònim ha dit...

Jo akesta tarda ja estaré a Manresa. A les 21h al Viena!!!

Fins després Killers!

Ferran

PD: Quina emoció...

Anònim ha dit...

no se si algu quedara al PDC, jo vinc de Gironella. Si no la vols venir a buscar a Manresa li puc donar a algu pq te la doni, o sino ja te la donare un atre dia que ens veiguem. Recordeu que us heu d'espavilar vosaltres.(aixo va per tots)
X

Keralt ha dit...

Sí, ja ho tinc present que m'he d'espavilar jo, per això t'ho demanava. Doncs dona-li a algú de Callús(Ferran, Roser), i quan tornin d Manresa els hi passo a buscar en un moment. Però sisplau, no mireu la meva targeta..!

Anònim ha dit...

uei olaaa, jo tampok niré al viena..la meva li dones al ferran i ja ens la donará a nosaltres..

ah x cert, jo percap d'any al final n vinc a la casa..tema amic invisible no patiu, k el meu li donaré a l keral o al ferran i llestos..em sap greu dir-ho tant tard pero les coses han anat així

RPP

Anònim ha dit...

A vere, jo vax proposar kedar avui a la tarda i ho vam canviar al vespre pq Rosereta i algu mes pogues venir. Si no venen podriem kedar abans, almenys jo ho prefereixo (i se que el Marc tb).
weno, si veieu aixo i voleiu kedar abans ja u direu.
X

Anònim ha dit...

JO prefereixo kedar abans.

Alla a les 19:30 hores o 20 hores

MIKI