10/3/10

En Fran s´imposa a la Marató de Barcelona!

Notícia de Regio7, en portada!

L'atleta surienc Francesc Sola va proclamar-se guanyador de la Marató de Barcelona en la categoria de handbikes, les bicicletes de tracció amb les mans. Sola va convertir la cursa en un duel apassionant amb l'atleta osonenc Roger Puigbó, en la categoria de cadira de rodes. Al final, el surienc va travessar la línia de meta mil·lèsimes de segon abans que Puigbó, i tots dos atletes van aconseguir la medalla d'or de les seves respectives categories.

Sola, de 22 anys, debutava en aquesta distància, i la seva actuació va ser brillant. Sola i Puigbó es van escapar des dels primers quilòmetres de la prova, i tots dos atletes s'esgarrapaven cada metre i cada segon amb continus relleus al capdavant, en un pols aferrissat durant tot el circuit de la marató, que transcorre per alguns dels principals reclams turístics de la Ciutat Comtal.


Francesc Sola i Roger Puigbó van presentar-se a la recta final, en paral·lel, i es van disputar la victòria a l'esprint. De fet, l'organització de la Marató de Barcelona va haver de recórrer a la foto d'arribada per saber qui havia creuat primer la línia d'arribada. La instantània va adjudicar a tots dos atletes el mateix temps, 1h 36' 23", però el surienc, per fraccions de segon, va ser el primer que va assolir la meta.



Amb la victòria de la Marató de Barcelona en l'edició de la seva primera participació, el surienc s'entrena ara per per debutar en el triatló.

Enhorabona!


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Seguint amb la porra:
Callús-Manresa
Ferran: 1 5
Marc: 0 3

Anònim ha dit...

FRAN, que bé, ets 1 crack! Moltes felicitats, que emocionant el final, no??

S.O.

Anònim ha dit...

Que crack!!!!
Felicitats xaval!

Raquel

Anònim ha dit...

Ja et vaig felicitar pel Facebook! Però un altre cop per aquí, que no crec que ho vegis, però per si de cas...Ens veiem dissabte!

Ferran

Anònim ha dit...

Mireu les notícies callussenques:

"Els Mossos d'Esquadra han imposat una sanció econòmica a deu persones del Bages per fer una partida il·legal de Hidley, una variant del pòquer, en un bar de Callús (Bages) i apostar diners..."

m

Anònim ha dit...

Si Marc...va ser divendres, just abans de començar el Bingo del CF Callús.

FPJ

Anònim ha dit...

Madrid,1 - Lyon,1
Bon partit, i millor resultat!!
Avui m'en vaig a dormir tranquilet... "la décima al Bernabeu...no va a ser posible!!!"
Hi ha coses que no es paguen amb diners....per tota la resta..."Florentinocard"

XIN COPA
XIN XAMPIONS

FPJ

Anònim ha dit...

Sopar Bianiversaris...
Anem a sopar al Restaurant Stacca, a les 22h hem reservat taula. La Rosereta va trucar i no li podien donar abans....

Aixi que ens veiem allà dissabte!
Adéu!!!

FPJ