2/4/10

Tot preparat per les Caramelles a Callús

Si l'any passat la pluja no ens va parar,
aquest any, espectacular serà.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

a veure gent:
Avui al matí amb el marc hem preparat un joc per la casa de l'Oriol. Cal que porteu calçat per caminar (una mica) i un lot.

S'hauria de mirar d'anar a comprar el sopar, i algo d'esmorzar, i algo de beure. Aquí a casa encara hi ha martini de cap d'any, 2 ampolles.

S'ha de decidir hora de marxar (quarts de 5 estaria bé), i qui va a comprar. (Marc i jo tenim el dissbte matí disponible, però a veure si els altres tb us impliqueu). Ja direu!

Ferran

Anònim ha dit...

A veure, que aquí ningú diu res...
Us explico com està la situació dels que venen a la casa:
Raquel: Té molta feina amb lo de la tesi, i només vindrà a sopar.
Marc:haviem d'anar a comprar aquest mati, però ell ha hagut d'anar a l'hospital, i a la tarda tampoc pot. Anirà a comprar el pa i ha preparat els jocs.
Sílvia: està a Cuenca i no torna fins el diumenge a la tarda-vespre.
Miki: treballa de 6h matí a 6h tarda.
Ferran: va preparar jocs i té Caramelles!
Xavi, Laia, Ori, Masha. Podeu pronunciar-vos??!!!
O acabarem menjant pan con pan i martini...
FPJ

Anònim ha dit...

miraré d'anar a comprar algo aquest matí-migdia, però estaria bé que els altres diguessiu alguna cosa, que això ja és demà, i diumenge està tot tancat!

FPJ

Anònim ha dit...

Hem anat a comprar amb la Queralt..ja està tot comprat (sopar+esmorzar+beure)...o almenys amb el què hem pensat nosaltres. Marxo cap a Caramelles!!! Fins demà!

Ferran

Xavi ha dit...

Hola gent!! no hem pogut dir res abans pq hem estat a fora aquets dies. Jo dema tinc un dinar familiar a fora, segurament no podre venir a 4:30h, pero suposo q no sera mol mes tard.
Apa, fns dema!!

Anònim ha dit...

Doncs atès que Miki acaba a les 6h de treballar...Silvia tb vindrà tard, Xavi i Laia tb vindran tard...i els que fem caramelles no haguem de correr...quedem mes tard...quedem a les 5:30h..va be?

Ferran