24/7/10

La tuberia cactus

Vet aquí una manera ingeniosa de dissimular una tuberia, vist a Menorca

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé nois i noies, alguns ja vau passar o heu passat a veure les 24 hores de futbol sala a Callús. Després de 26 hores non-stop de futbol sala, amb 20 equips partcipants, al final destacar la
2a posició dels Rucs Catalans, amb participació d'Albert Prat, i la 3a posició final per Qualitat Pujol,amb Sebi,Ferran, Alins, Edu Serra i Gerard com a homes importants.
Cal dir que tot ha anat molt bé i vam tenir temps de sortir al Silenci i tot amb l'Oriol!

Ferran

PD: Jo marxo aquest dimarts de vacances, espero que us vagi tot molt bé per aquí!
PD2: Xavi, a quina hora marxem??

Ferran

Anònim ha dit...

Nens i nenes, us parlem des de Ciudad Bolivar (Venezuela). El viatge de moment ens va mb, dema ens anem a fer una excusrio al Salt de l'Angel, la cascada mes alta del mon. Ja us explicarem!!
XiL

Anònim ha dit...

Hola!

Quina il·lusió un missatge de tant lluny, que us vagi molt bé!

m

Anònim ha dit...

Hola!!!
El nostre missatge no es de tan lluny, pero estem a les ILLES GREGUES, mes concretament de MYCONOS.

Despres de 3 dies a Atenes on els hem aprofitat perfectament, ara estem passant el nostre 2n dia a MYCONOS. Dimarts marxem cap a SANTORINI. Ja us explicarem quan tornem...

Un petonas a tots!!!

FPJ

Anònim ha dit...

Doncs des d'aquí que us vagi molt bé a tots!
I com a novetat ja estem apuntats al gran torneig de vòlei nocturn de cunit, de moment Oriol, Mik, Sebi i Marc com a quartet titular, tot i que aniria molt bé poguer fer algun cambi! qui es vulgui apuntar ja ho sap!
m

Anònim ha dit...

Doncs si que aniria bé tenir un canvi, més que res perque jo diumenge vull fer una cursa a Tarragona i estava pensant no jugar. Es que no estic motivat per jugar a volei tota la nit. Ja em direu si trobeu algu, em farieu un gran favor perque totes dues coses no les puc convinar.

MIKI

Anònim ha dit...

Miki tens pensat venir i no jugar o no venir?
Bueno ja saps que som 4 i ja estem apuntats, tindriem aquesta setmana de temps per trobar a algú més, el que passa és que crec que tothom està ocupat, serà xungo, pensa tu també qui et podria suplir.
m

Anònim ha dit...

Acabu d'arribar d'unes mini vacances d'entrenament.
Heu trobat algu per jugar?
O tindre que jugar jo?

Miki