25/10/10

El Miki amplia el seu palmarès com a ciclista

Aquest diumenge els ciclistes de Súria vam participar en la 29ª edició del Trofeu Alberto Peguero. És la cursa més antiga i important que es fa a Súria i, tot i la ja coneguda qualitat ciclista del Miki, encara no l'havia guanyat mai.
La carrera es disputà entre les poblacions de Navàs i Serrateix (poc més de 14 km). El guanyador va fer un temps de 30'40'' arribant a l'esprint amb dos corredors més. El Xavi va aguantar amb el grup capdavanter fins a 2km de meta on va cedir i entrà quart a 40'' del primer.
Aquí us deixo amb alguna foto de la prova.


Grup capdavanter a 4km de meta.



Arribada a l'sprint, el Miki guanya per pocs centimetres.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavi t'has descuidat posar que vas quedar campió del Ciclista Complet, que seria com la copa del món de Súria.

Miki

Anònim ha dit...

Tens rao Miki, pero no et volia treure protagonisme en un dia tan important per tu.
X

Anònim ha dit...

jajajajaja

Bé Xavi! Ja només et falten 2 entrades! A mi una :S

FPJ

Anònim ha dit...

Aquest dissabte baça-sevilla per la tele 3. Ja sé que no passa res i no el veiem, però si en teniu ganes proposo que vingueu a casa i fem unes pizzes o algo barat, si s'acaba decidint que sí ESTEU TOTS CONVIDATS!

Marc.

Malauradament la Raquel no hi serà, avui ha marxat a

...........trtrtrrrttttrttrtrtrt.........trtrtrtrtr................................................trtrtrtrtrtrtr......................................................trtrttrtr.........................................................trtrtrrt.................trtrtrtrtrrtrt.........................trtrtrtrtrtr........trrtrtt.................ttrtrrr........................rtrttrttr..................trrtr.trtrt.........trtrtrt...................trttrtrtrtrtrtrt.....trtrtrttrttrtr...................................................trtrtrtrtrt.....................trtrtrrttr............................trtrtrt.........................trrtrtrt..........trtrttrt..................trrtrt............... . . . .. . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . .

TXIN!!!!

A LA MUNTANYA!!

Anònim ha dit...

jajaja marc estàs fatal.

un altre cop a la muntanya, aquesta noia no para...

es una bona proposta....l estudiare.

fpj

Anònim ha dit...

Per cert si el diumenge no sabeu que fer també podriem montar algo durant el dia! els que estigueu per aquí i no aneu enlloc de pont,

m