16/3/11

Artur Mas es creua amb el PDC...

El passat dilluns a la tarda-vespre, el molt honorable president de la Generalitat Artur Mas va fer una xerrada a la Torre Busquet de Manresa. Allà hi van assistir alguns membres del partit CIU Callús, i es van poder fer fotografies amb el president.




6 comentaris:

Anònim ha dit...

Qui es la morena que t'estas agafant? ES l'unic interesant de la foto, jeje.

Miki

Anònim ha dit...

A la segona foto sembla que hagueu fet una mica tard... però la cara d'emoció és com si fos el mateix Messi i no l'àrtur!!
m

Anònim ha dit...

Anem per parts:
Miki, la morena és la Sílvia, una noia de Callús que estarà a les llistes de CIU al poble. Així que, encara que només sigui per ella, a veure si ens votes! jajaja.

Marc, tens raó, el tio que ens tirava la foto no s'enterava, però bé, sort que hi havia altres fotògrafs que quan tingui les fotos, ja en penjaré més que sortim més bé tots. I sisi, cara d'emoció total! Aquest tio és el que mana a Catalunya, el nostre país, així que no serà per menys!

Ferran

Anònim ha dit...

Ki a borrat el meu escrit o poder no le penjat bé.

Miki

Anònim ha dit...

Miki, tens 2 comentaris en aquesta notícia...ningú t'ha borrat res. A vegades has d'apretar 2 cops perquè es penji, sino no ho fa.

Ferran

Anònim ha dit...

Ferran, a la proxima trobada et vull amb americana i corbata, com un autèntic polític amb les màximes aspiracions (encara que ara només sigui pel camp de gespa...)
X