21/4/11

Jordi Pujol, avui a les 19:30h al Casal del Poble....

Avui el poble de Callús rep la visita del molt honorable expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, en el que serà la presentació del partit CIU Callús. La presentació anirà a càrrec de Francesc de Puig, hi haurà un vídeo-muntatge, el parlament de Jordi Pujol i Enric Vall de Vilaramó, i es conclourà amb un brindis amb cava i pastes per tots els assitents, i gratis!



Tot, a partir de les 19:30h al Casal del Poble.






Serà un dia històric per Callús, al rebre una figura tan assenyalada pel poble de Catalunya.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Espectacular Jordi Pujol, i gran dia per Callús.

Queralt, tu que ho veus des de l'altre barrera, si penses diferent que jo, diga-ho.

Aviat penjaré fotos i videos de l'acte.

Ferran

Anònim ha dit...

ei que fem algo avui? Voleu anar a sopar?
M

Anònim ha dit...

Avui a les 18:00h al Bages Centre per anar a veure una peli, dsp potser sopar.
Qui vulgui venir, ja ho sap!

Ferran

Queralt ha dit...

Ferran, m'agrada que m'hagis demanat l'opinió :-) Si de cas, un dia que ens veiem en parlem amb calma i et dono la meva opinió sobre el Pujol, sobre CiU i debatem una mica xDD
Com jo sempre dic, el Pujol va ser el meu president i una persona molt coneguda i respectada a Catalunya. Això sí, penso que a hores d'ara ja "xoxeja" bastant i s'enrotlla massa! hehe :-P i que potser hauria d'haver parlat més estona l'Enric i menys el Pujol.

De totes maneres, us felicito per l'acte; va ser tot un èxit d'assistència!

Anònim ha dit...

Queralt, l'últim cop que va venir el president Pujol a Callús fa 17 anys, i a la seva edat, potser és l'últim cop que ve al nostre poble. Així que ja va estar bé que s'enrollés, pobre home. A més: el començament va ser genial: Com va el futbol?? jajaja.

I l'èxit d'assistència, si, és veritat, quasi 250 persones, molta gent del poble per ser una presentació. La veritat és que estem molt contents de la resposta de la gent de Callús, és d'agraïr.

Bona pasqua a tothom!!

Ferran