10/4/08

Successos!

Callús protagonista d'un crim quasi perfecte....

Denunciat per simular un atracament a Callús per justificar el que va gastar en una escurabutxaques
BARCELONA, 9 d'abril (EUROPA PRESS) - Els Mossos d'Esquadra han denunciat un home que va simular que havia estat atracat per dos individus a Callús (Bages) per justificar els 500 euros que s'havia gastat aquella tarda en una màquina escurabutxaques.
Segons ha informat avui la policia catalana, Francisco José F.R., espanyol de 36 anys i veí de Sabadell (Vallès Occidental), va denunciar que el 13 de març va ser abordat per dues persones quan sortia de treballar que el van amenaçar amb un "objecte dur" a l'esquena i li van robar un sobre amb 370 euros, que havia cobrat aquest dia.
A més, segons la seva denúncia, el van obligar que tragués diners d'un caixer automàtic, 70 euros, el màxim que li va permetre l'entitat bancària. Després de fer-se amb el botí, els atracadors van fugir a peu i ell se'n va anar en el seu cotxe a Sant Joan de Vilatorrada, on un agent de la Policia Local el va acompanyar fins a les dependències dels Mossos a Manresa (Bages).
Tot i això, després d'investigar, els Mossos van descobrir que Francisco José F.R. havia estat jugant aquella tarda a una màquina escurabutxaques en un bar de Callús i s'havia gastat presumptament uns 500 euros, tal com finalment va confessar.


la foto pot no pertànyer a Callús

9 comentaris:

Anònim ha dit...

precisament akesta noticia le llegit avui al Regio7 i me pixat de riure... jo pensava q era el Silu...jeje
X

Anònim ha dit...

Collons, deu ni do quins individus que corren pel món...
Aquest cap de setmana (dissabte al sopar, q normalment hi som tots), hauriem de decidir el dia del sopar de la Tele, que ja dura massa! I de pas també parlar del campionat del Duro, que jo buscaria una altre data degut a que el divendres 18 no va bé a massa gent...wenu, ja en parlarem dissabte...apa, mos vemos!
Ferran

Anònim ha dit...

Farem sopar de les 40.000?

Anònim ha dit...

Seria millor pensar en el sopar de la Tele....
FPJ

Anònim ha dit...

Avui abans d'anar a sopar, tenim pensat d'anar a veure el Fran, que aquest cap de setmana l'han deixat anar a Súria (dilluns haurà de tornar a ingressar a l'hospital), per això qui vulgui venir que ho digui...
Si quedem per sopar a les 10h, podem anar a veure'l a les 9h....
Apa, dw
Ferran

Anònim ha dit...

el Fran esta a casa meva i es kedara aki fins dema tarda q torni a Bcn. Jo sopare aki am ell, farem unes pizzes. Si voleu us podeu kedar a sopar aki, i despres pos ja sortiu x Manresa o lo q vulgueu. El q passa es q no soparem a les 10h, ja aviso. Si teniu intencio de venir, alla les 9 ja soparem. Ja em direu algo.
X

Anònim ha dit...

Ei em sembla moooolt bona idea, per mi podem sopar a les 9 amb el Fran!!!!

M

ØriøL ha dit...

Jo no podré venir... Jugo a les 7 a fora, o sigui que abans de les 10 no hi podré pas ser.

Quan acabi ja us faré un truc per veure on sou.

Anònim ha dit...

A les 9h al PDC per anar a sopar a Casa el Xavi unes pizzes i anar a veure el Fran...qui vulgui venir que ho digui ja, que el Xavi encarrega pizzes...
De moment: Fran, Xavi, Miki, Silvia, Remei, Marc, Ferran, Oriol??.....
Algu més?!
Apa fins ara!
Ferran.