22/8/07

Noticies PDC (Prensa Del Cor)- EXCLUSIVA!!-

De tota la vida que els components del PDC s'han reconegut com a grans amants de la festa, i pq no dir-ho, de les dones; aquest gust exquisit pel sexe femení ha estat sempre present entre els nostres components. També s'ha de dir que la qualitat del material amb el qual "treballen"deixa mol que dessitjar a mesura que avança la nit, el grau d'alcohol i la temperatura corporal.

Tots sabem que 5 dels 6 components oficials del PDC estan solters. Han passat varies dones x les seves vides, xo sigui per la rao que sigui, tal com arriben... marxen.

Xo les coses mica en mica han anat canviant. Sempre ha existit una relacio mol estreta entre ells, abrasades , petons... Xo el que es va veure fa dues setmanes deixa al aire moltes qüestions que m'agradaria que entre tots descubrissim. Sortin d'un dels sopars de divendres nit, 2 dels components del PDC (Fran: la ultima incorporacio i Ferran:un dels veterans i icones del grup) van ser sorpresos per un fotograf agafats de la mà. Es dona la casualitat que aquests dos membres ultimament se'ls ha relacionat en alguna ocasió amb alguna noia de la zona, però res serio i poc clar; cosa que fa pensar que podrien ser unes autentiques tapaderes per ocultar la crua realitat. De moment no es tenen mes dades ni informacio al respecte. Es per aixo que haurem d'estar al tanto dels moviments dels anomenats i desestimar el que per ara sembla una clara mostra de SORTIDA D'ARMARI.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

uuuooooo, vaia notición!!! aviat aket blog semblarà alguna revista kom l "hOLA" o les "Lecturas".

a banda d'això, si el k diu el xavi és cert, jo krek k ho haurien d demostrar!!! Algun dia pdrien na a l karpa i di k son gay's i aviam k passa.... (poder els i surtiran pretendents)

apa adw siau

RoSeReTa

Anònim ha dit...

La mare que us va parir!!! Si no trobava novia, ara encara serà més difícil!!!
Collons que jo tinc una reputació dins la comarca. Se m'ha dit de tot, però maricon encara no!!! Només em faltava aquesta farsa ara...ai deu meu...Xavi t'en dec una!!!!!!!
Ferran.

Anònim ha dit...

Home, a vegades quan parles en una llengua que no es la teva materna, si k s'et dona un aire...

Anònim ha dit...

I EL XAVI AMB QUI???? AQUEST NOMES ES DEDICA A TIRAR LES FOTOS PERO I ELL QUE FA......
PODER AMB UNA NOIA....NO SER NO SER O AMB UN CALLUSENC/A....

VOLEN FOTOS DEL XAVI!!!!!!!!!!!!!!!!1

Anònim ha dit...

El xavi es trisexual, li agraden els tios, ties i el travolos.
MIKI