15/10/07

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana del 15 al 21 Octubre


Bé nois i noies, xiquets i xiquetes, ja s'ha acabat el cap de setmana de 3 dies, 3 dies que han donat tema per fer un anàlisi. Dijous sopar a Can Avis Ariadna. Va ser un sopar casolà, però que va estar força bé. Tot seguit unes maduixotes i uns sielus fins a altes hores de la nit. Presència al sopar de: Rosereta, Mariola, Anna V, Ariadna, Xavi, Fran i Ferran. Després es va afegir Oriol i moltes altres companyies...dir que a la Maduixa erem un bon regiment de gent, i a Sielu encara més gent de Callús i Súria. Divendres hi van haver actes de les festes de tardor de Calluscity. Es va fer botifarrada al camp de futbol i destacar l'alta participació de gent congregada, on les grades del camp es van convertir en una sala improvitzada de festes, amb DJ inclòs. Dissabte més actes: BINGO al Bar Stop. Aquest cop hi va haver algun membre del PDC que va sucar fort, i li van pagar el cap de setmana! Felicitats Ori! Tot seguit cap a VIC, on vam sortir 3 cotxes d'expedició cap a Poquets i després cap a LADISCO. Coses a destacar...moltíssimes!!!! Però crec que si ho faig públic aquí, algú em tallaria els ous...així que val més que no diguem res més...Assistents? Un munt! Qui vagi venir, ja ho sap! jeje.

Programació setmana: Aquesta setmana hauria de servir per fer una mica de parón, que anem molt llençats! De fet només és un comentari...jo programaria el divendres quedar després de sopar, unes maduixes, i si s'escau, uns sielus. Dissabte ja és més difícil de que sigui suau, perquè un soparet ha de caure, i tot lo que prosegueix.
Ah! A partir d'aquesta setmana estreno secció: La frase del finde!Que ha estat pronunciada per alguna persona, jejeje.
La d'aquesta setmana és...."Jo, és que no enfoco bé"
Espero comentaris del finde passat i idees pel finde que ve!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo després de l'estada al delta de l'ebre proposo que sortiu tots a tope una setmana més! que aqueta no me la perdo!

La secció de les frases pot ser molt bona, però podriem començar amb una bona entrada rememoran algunes de les frases que ja s'han dit i que teniu apuntades (xavi, ferran...) oi?

Ah! i a veure, vem sortir per la tele oi? i ens ha tocat algo? de moment a mi no m'han dit res, vaig enviar els videos per correu elecrtonic i no he rebut res! hi ha qui diu que hem guanayt una tele, però jo no ho vaig poder veure, que en sabeu?

Marc

Anònim ha dit...

Ep Ferran, ja as fet ben fet d n descriure massa b tots els detalls succeïts el dissabte a Vic pk alguna persona.... t'hagués matat!!!!

Apa k vgi mb l setmana!!!
ptonts Roser

Anònim ha dit...

sisi, un gran cap de setmana.....
i millor que no donis detalls o aki pot sortir escaldat més d'un. i sisi, la frase molt bona. si sk a l'Ariadna li haurien de donar un premi, i a tots es WAPUS també oi?!?! jajajaja

x cert que ja som VIPs a Pokets, jajaja

petonets ;)

MC.

Anònim ha dit...

q sapigueu tots q un dels 3 coxes q vam anar a Vic, te el record guines en la distancia Vic-Manresa. Temps aproximat: 1h 10'.
no sta nada mal....
X

Anònim ha dit...

karmeta i n t perdis, k em sembla k ens enviaran una targeta. Llavors aketa targeta servira x 1 cubata gratis al mes i les cambreres ens u auran d timbrar. (ho se pk el meu germa tb l té, hehe).

axo pot sta b!!!
apa d mumen res + (hahaahah)

Roser

Anònim ha dit...

Ei ja man fet 5 centims...de bueno...que l'alcohol fa mal!!!doncs que us ho continueu passant molt bé per terres catalanes i petó molt gran de les terres escossesses!!! See you later!!!

Anònim ha dit...

aixo del cubata gratis al mes crec q ens donara bastan pel cul. pq ens estaran envian sms cada dos x tres dinformacio. I no se si val la pena x un puto cubata al mes... jo ja mestic arrepentin daveru fet..
X

Anònim ha dit...

Mita l'Alba desde Escòcia!! Petons xula!! Espero que et vagi mb per allà dalt!
Ferran.

Anònim ha dit...

Lo de les frases celebres s'ha de fer paulatinament...que sino amb 1 setmana les acabarem totes!!!
FPJ

Anònim ha dit...

HEM REBUT UN E-MAIL DEL ZONAZAPPING!!!!!!

Anònim ha dit...

bones, de devò que no us heu vist a la TV3?? jo us he vist dues vegades! ostres tu, que bo.. us vaig veure dissabte al midgia i ahir diumenge. Jo ja ho he dit a tothom que el meu germà ha sortit a la tv (i els seus amics també)!
Heu guanyat una TV de plasma q semblava força gran.
Potser podeu demanar que us ho canviïn per cubates i cerveses, així podreu compartir el premi ;)

txell

Anònim ha dit...

HO HO HO
Algú sap si ha alguna manera de visualutzar un altre cop el programa? o el troç on sortim??
Ferran

Anònim ha dit...

El vip de pokets no ens l'enviaran, l'hem de recollir allà mateix!