24/10/07

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana del 22 al 28 Novembre


Bé xiquets i xiquetes...arriba l'anàlisi del passat cap de setmana....

Divendres va ser un dia "diferent". Tothom va quedar per la seva compta, i ens vam anar trobant amb parada final al...SIELU! tot va començar amb Marc i Ori a la Maduixa, es va ajuntar Anna Vall i Mariola, i a Sielu el Ferran, que havia tingut sopar de futbol del Manresa. Allà a Sielu vam poder coincidir amb molta gent coneguda, entre els quals hi havia varis vells retrobaments... En principi anavem a tornar doreta, però al final, vam tancar sielu.

Dissabte va ser també un pèl diferent al normal: Anem a comprar el sopar, no soparem de restaurant sinó a Casa Anna Vall, a Callús. Bon sopar i a continuar la gresca a la Maduixa. Un bon nombre d'assistents: Ariadna, Rosereta, Queralt, Mariola, Xavi, Marc, Oriol, Fran i Ferran. Tots aquests vam omplir la casa de la AVDV i tot seguit vam donar vida a la maduixa, i si! Vam tornar a jugar al duro!!!

A quarts de 3 era hora de plantejar-nos com acabar el dia...i després de moltes possibilitats, moltes d'elles interessants, vam tirar per la més mandrosa, a dormir!

Diumenge al matí tocava CAMINADA POPULAR a Callús! A les 8h del matí donava el tret de sortida...Rosereta, Anna Vall les més "madrugadores" juntament amb els organitzadors Miki i Massana. Ferran també va participar-hi, però s'hi va afegir un pèl més tardet. Bona ruta per les contrades de Callús, del qual vam poder veure indrets desconeguts pels callussencs.



Programació setmana:

Dijous: Sopar (22:30h?) en un lloc baratet per programar la sortida a Tossa.

Divendres: A partir de les 12h...Unes maduixes i uns sielus!!! Ànims que dissabte passat no vam sortir!

Dissabte: Uns sopars a un lloc encara per decidir...(algú posa la casa?? jeje) + maduixa + Festa a....Menfis?? Fa molts dies que no hi anem e?!!!

Diumenge: Això de quedar els diumenges a la tarda per anar al cine no és mala idea....aquesta setmana podem repetir per fer algo similar, o diferent, o no...però almenys quedar per fer algo!


Finalment arriba la secció de la frase del cap de setmana: Aquesta setmana n'hi han 2!
1.- A mi, si em purleu, ja sabré què és....

2.- Un cubata de suc de pinya amb taronja


Apa, a posar comentaris!

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo si em torneu a enganyar com aquest divendre... sisi marxem a les 4, i de cop obren els llums!
Nosé aquest divendres ja vorem si surto que llavors el partit surt com surt.

I diumenge podriem fer algo diferent no? ni idea de que, però menfis fa pal, un Can Server estaria bé, no veu fer còpies de les claus per casualitat, en serio eh?

M

Anònim ha dit...

Per cert,
SEMPRE SURTEN UNES CAMISES BLANQUES!
M

Anònim ha dit...

jo divendres no surto com ja sabeu. Dissabte pos lo de sempre, i si sacava a menfis...pos weno mesta b... I diumenge tarda es pot fer algo, xo no cal q sigui cine cada setmana.
X

Anònim ha dit...

menfis no siusplau!

Anònim ha dit...

No, em sembla que no tenim còpies de les claus... llàstima eh! perquè aquella casa està mol bé x anar-hi d tant n tant...
Ah, he detectat un error en l'anàlisi: la Mariola no va venir al sopar d disabte a casa de l'Anna!
Que vagi bé!

Keralt.

Anònim ha dit...

ups...perdo! He posat Mariola quan volia posar Anna vall! Que sino, surt com a que, vam anar a casa seva i ella no i era..jejeje.
Després de passar per casa l'ariadna, i casa AVDV, quina casa toca??
FPJ

Anònim ha dit...

Per cert! amb el Xavi vem veure que aviat faran SAW4!!! i vem dir de fer un passi de les altres 3 a casa d'algu, però més endavant
M

Anònim ha dit...

Ah! i si fem sopar a casa d'algú jo m'ofereixo de cuiner, qe tanta piza no pot ser bó!

nosé, uns cuscusos, unes fideguàs, o uns pollastres a la cervesa...
M

Anònim ha dit...

uooo! Marc cuiner! Perfecte! va va!!! Qui posa la casa???
Lo dels Saw veure les 3 pelis pot ser terrible en un dia! La història seria veure-les en 3 caps de setmana diferents no? I després al 4t cap de setmana anar al cine a veure la 4!!! BONISSSIM!
Però ara no desviem el tema...necessitem casa per dissabte! I divendres qui s'apunta a fer uns sielus?
FPJ

Anònim ha dit...

el titol de lentrada esta ekivocat. Es setmana d'octubre no de novembre...
X

Anònim ha dit...

Ostia! Quantes errades!!!
Es veritat! Això es bo que estigueu tan atents a l'hora de llegir!!!
Dijous sopar!FPJ

Anònim ha dit...

Que sapigueu que saw 4 l'estrenen demà

Anònim ha dit...

Ostres!!! Dema ja?? A veure doncs dissabte tarda quedem per veure SAW 1, i diumenge tarda per veure SAW 2. Fem un intensiu? Què us sembla? Aixi la setmana que ve veiem la 3, i la 4 la podem veure al finde!
Que en dieu?