12/11/07

Anàlisi i Programació setmana del 12 al 18 de Novembre

Ja tenim un altre anàlisi aquí!
Començarem per divendres...aquest passat divendres tothom va fer la guerra per la seva part i va anar a sopar a diferents llocs, però el punt de trobada va ser la maduixa: alguns de callús, algunes de Súria, i el Sebi i la Gemma! Després, uns sielus, on vam acabar de retrobar a gent, eh Oriol? La veritat és que analitzant totes les coses del divendres cal destacar unes partides al futbolín que van provocar molts riures, e Ramonet? Per variar, vam tancar, s'ha d'aprofitar lo que pagues no? Pel mateix preu....
Dissabte: Vam quedar a la tarda per anar a fer unes compres. Molts? no masses, gerard, xavi i ferran. Vam fer unes bones compres i cap a Callús a posar-nos a punt per la nit. Vam quedar a les 10h al PDC, allà vam retrobar vells amics que feia temps que no es deixaven veure el pèl! Miki!!!!! També van venir al sopar Xavi, Marc, Oriol, Fran, Ferran, Sebi, Gemma, Gerard. Vam anar a Manresa, i sortint del sopar, direcció VIC! No tots, només 6: Sebi, Gemma, Xavi, Marc, Fran i Ferran. Primer a Pokets, després a la disco. Vàries cosetes vam viure, primer de tot dir que estem en tràmits de ser VIP's de La disco, i segona cosa a destacar, vam fer uns remembers super ben parits!!! La música genial! I els balls també....el ball del gegant! que bo! I unes samarretes declarant-se impressionants! Van donar força joc! jeje. I vam tancar....quina és la última cançó que posen a La disco?
Diumenges, i per tancar el finde es va anar a veure la Fira Medieval de Súria. Components: Ariadna, Rosereta, Sarai (ja ha tret el cotxe de la rotonda!!!), Xavi i Miki. Després a sopar al Frankfurt Xavi de Manresa, amb només un canvi: Surt Miki, i entra Ferran.

Programació setmana: Divendres s'ha de sortir!! Si voleu podem quedar després de sopar, a les 12h al PDC. Maduixes, Sielus, uns riures!!!!
Dissabte tarda: S'haurà d'anar a comprar-li alguna coseta al Xavi no? Com teniu hores disponibles? El Xavi convida a tothom al seu aniversari, o sigui, tothom que llegeixi això està convidat, només cal confirmar assitència (podeu fer-ho al apartat de comentaris).
Dissabte nit: Quedem a les 10h al PDC. Aniria bé reservar algun restaurant. Alguna proposta? Després del soparet, unes maduixes, i unes festes fins a que no poguem més!
Diumenge tarda: Podriem fer alguna activitat així com per distreure'ns una estoneta...

Aquesta setmana no tinc foto per posar....però ara bé.....la secció de.....La frase del finde!!! (pronunciada durant el sopar del dissabte).
En caso de duda......La más tetuda!
Apa guapos i guapes! Fins aviat! I, poseu comentaris de TOT TOT i TOT!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Eps! m'apunto per divendres i dissabte. Per anar a comprar regalo jo tinc dissabte tarda bé.
Xavi pronunciat pel lloc d'anar a sopar que dissabte has de triar tu (Traster, Dolce Vita, Globus, unes tapes,...,...).
Vagi bé!!!!

Raquel

Anònim ha dit...

Doncs ara q u dius, el Traster mesta be, aki saura dencarregar x tant totom ki vingui a sopar q u posi AQUI!!!!! Jo diria coma maxim diro divendres, aixi podem trucar am tems.
LLISTA: Xavi, Ferran, Fran, Raquel, Miki....aneu afegintvos.
X

Anònim ha dit...

Jo també vindreee!
M

Anònim ha dit...

XAVI CONVIDA A TOTHOM!!!
No ho desaprofiteu!!!
F.

Anònim ha dit...

Ei!!!

jo kasi seguríssim que també m'apunto al sopar dl Xavi, si em deixa.. :P jejje
pel k fa a disabte a la tarda u tink xungu pk tinc esplai i dspres he d fer un munt de feina... :(

Apa, k vagi mb la stmaneta ;)

Keralt.

Anònim ha dit...

a vere, ho tornare a repetir x ki no ho entengui...Aneu afegintvos a la llista, xo cadascu q la posi sencera. Aixi nomes miran l'ultim comentari sabrem la gent total q ve.
LLISTA: Xavi, Ferran, Fran, RAquel, MArc, Miki, Keralt....
i el proxim, imagineu q es l'Oriol (q dono x suposat q vindra) pos es posa:
LLISTA: Xavi, Ferran, Fran, RAquel, MArc, Miki, Keralt, Oriol...
FACIL, NO??!?!?!?!
X

Anònim ha dit...

LLISTA:Xavi, Ferran, Fran, Raquel, Marc, Miki, Keral, Oriol, Rosereta, Anna

Anònim ha dit...

waw! Ja som 10!!!
A veure, tema regal...
Jo dissabte tarda estic a Sant Salvador de Cercs amb els del futbol i arribaré aquí a Callús allà a les 8h del vespre...així que també u tinc xungo per nar a comprar dissabte...
Algú pot anar a acompanyar a la Rakel?? Crec que hi ha força gent...Oriol, Marc, Miki, Fran. Sinó pos intentaré anar-hi jo un altre dia...Compto amb vosaltres, sinó dieu-me algo!
Ferran.

Anònim ha dit...

jo jugo a la tarda a solsona!
M

Anònim ha dit...

ok, doncs queda Oriol, Miki o Fran amb la Rakel...
Ja direu algo!
F.

Anònim ha dit...

QUE HI HA ALGÚ???