29/11/07

Fantasmes a Can Server....


GRUP DE JOVES "CRITS DE PAU"
HISTÒRIA
Som un grup de joves cristians, que tenim el nostre orígen després de rebre el sagrament de la confirmació a la parròquia de Sant Josep de Manresa. Al cap d’uns mesos de trobar-nos regularment cada divendres, vam decidir de consolidar el grup i anomenar-lo "Crits de Pau".
Des d’abans de ser Crits de Pau hem organitzat excursions sempre a prop de Manresa. Can Servé (a prop de Sant Joan de Vilatorrada), Santa Maria d’oló, Juncadella, etc... Aquest any, bàsicament, es té la idea de fer dues sortides: una encara està per determinar exactament, tot i que es proposa Camps (terme municipal de Fonollosa, a 12 km. De Manresa), Montserrat, Can Servé o Sant Antoni de Calonge. L’altra sortida és a Taizé. En aquesta sortida, d’una setmana, s’hi anirà amb els nois i noies de la parròquia de Crist Rei.
Aproximadament un cop cada quatre mesos fem un sopar, per fer un balanç de les nostres accions i reunions. Rebem la visita de col.laboradors eventuals, i entre tots fem una mica de conya. Un es fa per octubre, l’altre per la primavera i si es fa un tercer, es fa abans de l’estiu.

(a partir daki escriu Ferran)

Fins aquí la historieta introductoria...doncs aquí aquest grup que a l'Octubre del 2007 se'n va anar a can Servé i va tirar fotografies...la seva sorpresa va ser al dia següent quan mirant-les veuen una cosa extranya (amplieu la foto i mireu dalt de tot de les escales) i decideixen enviar la foto a "Cuarto Milenio", programa del canal Cuatro que parlen sobre fets paranormals.
La historieta em va fascinar, i vaig buscar fotos nostres de Can Servé. Mireu lo que vaig trobar (amplieu la foto i mireu al sofà al costat dret del Damià).
I aquí ho deixo per a que hi feu comentaris! Qui vulgui venir a Can Servé un altre dia...jo m'hi apunto amb una càmara de fotos!





26 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei la 1a foto no es pot ampliar i no es veu res!
I la segona, la nostre, malauradament el que s'hi veu és el Ferrané! una mica borrós això si, pero si no us ho creieu O LO VOY A DEMOSTRAL
M

Anònim ha dit...

ja podeu ampliar la foto i veure la xurri dalt de les escales
X

Anònim ha dit...

apa que fals!
M

Anònim ha dit...

Quina por!!!!!

Anònim ha dit...

Osti si! vaya fantasma! és aquest de la samarreta blanca que fa el signe de victoria no???

La colla ha dit...

JA JA JA!
He de riure??
Primer de tot firma!
FERRAN

La colla ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

He sigut jo, era broma, però es que no veig el fantasma per enlloc! descriu-lo una mica, o a on hem de mirar

Si cal podem passar una altre nit a can server i fer unes sesions despiritisme per veure que hi trobem

Marc

Anònim ha dit...

Per cert, com està el tema llumineta? encara hi ha algun número lliure??
M

Anònim ha dit...

Tema llumineta, està comprada...però encara no ha sortit a la venda.....
Jo avui divendres tinc sopar del futbol callús, dsp uns sielus segur!! A veure si ens hi veiem!!!
Dissabte tarda tinc lliure, qui vulgui anar a donar un vol per Manresa: comprar, passejar, prendre algo...que m'ho digui!!
Ferran

Anònim ha dit...

jo mapunto dema tarda x fer una volteta. Ja em diras ora q kedem.
X

Anònim ha dit...

pobre ferrané, ja ho podries haber fet amb algú atre que no coneixiem, almenys semblara més real!

Anònim ha dit...

WALE!!! SI PORTA UN GLOBUS I TOT EL FANTASMA!!!! jejejeje

MC

Anònim ha dit...

Bones,
primer de tot dir-te Ferran que no t'ho flipis (buenu allà tu), he estat unes quantes vegades (unes 6) a Can Servé amb gent de Manresa i altres, ara he fet una repassada a les fotos i el dia que nosaltres hi erem potser tenien son.

Albert Prat

Anònim ha dit...

Doncs be Albert, aquí el FLIPAT deus ser tú...perquè no t'entenc de res el teu comentari (que quan jo hi era tenia son? nose explicamu millor!) A més, no ets ningú per entrar aquí parlar així i anar insultant, així que...t'he respòs de la mateixa manera.
I dir-te que si, que la foto nostre, el fantasma era el Ferrané borrós, i la foto de Can Servé està trucada per un mateix de la seva colla per fer la gracieta.
Així que no em vagis de listo, perquè quan tú vas, jo ja en torno!
Només et demano, que si tornes a fer un comentari, sàpigues respectar més als altres.
Ferran Puig Just

Anònim ha dit...

Ara el senyoret s'ha sentit insultat, mare meva. Només deia que els cops que he estat a Can Servé fantasmes no han aparegut per enlloc, i per aquest motiu no dono cap creadilitat a aquesta fotot ni l'anterior. Per aquest motiu t'he dit que no t'ho filpis, i entre paranetsi t'hi he posat (allà tú!) ja que ets lliure de fotre el que et roti i bonament el plagui (només faltaria).
Jo que sapiga dir-li algu que no s'ho flipi, no és cap insult, sempre hi ha persones molt sensibles a la capa de Terra.
No pateixis aquest és l'últim dels pocs comentaris que he escrit en aquest bloc, amb sap greu per altres persones del PDD que per sort no van amb aquesta prepotència en què tu vas pel món.
Ara no t'estic insultant, t'estic dient la meva opinió i si et cou, mira... les veritats sempre fan mal.

Albert Prat

Anònim ha dit...

Doncs si "amic" Albert, és la teva opinió...has sigut tú qui has entrat aquí al blog i has començat a criticar... Aquest blog porta obert quasi 12 mesos, i no hi ha hagut ni un merder...nosé per què tú has creat aquest mal rollo (almenys entre tú i jo). I mira, això de prepotent nose pas si saps lo que vol dir...T'ho explicaré: Prepotent vol dir superior de poder, molt poderós, així que jo crec que no sóc prepotent, però si una mica més llest que tú que no vaig insultant pels blogs a la primera de canvi. Almenys si t'equivoques, podries rectificar i demanar disculpes.
Apa, bones festes!
FPJ

Anònim ha dit...

feu pena els dos!!! sembleu dones discutin x tonteries...
X

Anònim ha dit...

vaia montatge, per favor!!!
Fa bastanta pena ke una gent madura com vosaltres faci akets montatges!!

uri ha dit...

marededeu!
si que han arribat lluny les coses... soc un dels del grup de la primera foto... per sort no hi surto.. jeje
total, que amb el fantasme en qüestió varem estar jugant a fet i amagar i el molt cabró sempre guanyava fins que no el varem deixar jugar mes i va desapareixer per sempre mes...
efectivament, és una broma, un fotomuntatge.
salut!

Anònim ha dit...

Bon dia! Soc en David l'artifex material del montatge de la primera foto. Tan sols us voldria fer una petita petició. Els de la primera foto som amics dels que gestionen la casa de Can Cerver i us demanariem que controlessiu molt aquests tipus de conyes, ja que pot portar a malentesos i a associar la casa a una serie de coses que, a part de ser falses, podrien atraure "fauna" molt freak i malmetre'n la imatge.
Vinga moltes gràcies i salut!

David Casas

Anònim ha dit...

Hola a tothom!
Soc de la colla de la primera foto que teniu penjada. Ja fa un any de la "brometa", i bé, encara a dia d'avui si poses Can Server al google imatges, continua sortint aquesta Foto.
Ja no és pq sortim nosaltres a la foto, sino pq com ja us varem dir, no cal fer una propaganda que no és de la casa.
Total, a petició personal, us molestaria eliminar la nostra foto del vostre blog. Gràcies.

Anònim ha dit...

Holaaa!!
Sóc de Manresa i estava buscant pel google informació sobre Can Server per aconseguir el telèfon i això perque hi volia anar a passar un cap de setmana amb uns amics.
Em podrieu facilitar el telèfon de la casa si us va bé??
em farieu un gran favor!!!
mercii

AINA

PD:aqui us deixo el correu
nenas_13@msn.com

Anònim ha dit...

Putus cristians com la tajeu

Anònim ha dit...

Hola, he estat buscant Can Server pel google i només he trobat això. Algú em podria facilitar el numero de telèfon? gràcies

Anònim ha dit...

Hola, he estat buscant Can Server pel google i només he trobat això. Algú em podria facilitar el numero de telèfon? gràcies

Irina
iri_basket_14@hotmail.com