3/12/07

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana del 3 al 9 de Desembre

L'anàlisi!
Dijous uns sopars universitaris amb Ariadna, Xavi A., AVDV, Rosereta, Ferran i Mariola, al American Food Factory. Acte seguit unes maduixes, i després uns sielus (poca estoneta perquè divendres era dia de treballar. Vam fer companyia a Avdv així no va tindre d'anar amb els seus alumnes, jeje.
Divendres el ferran de sopar de futbol del Callús. Tot seguit, cap a la Maduixa, on es va trobar amb Marc, Rakel, Oriol, Lídia i Carmeta, i acabar, com no, al Sielu.
Dissabte dia de reunió general. A la tarda però, Ferran, Xavi, Oriol i Carmeta de compres per Manresa (és fira!) i després unes craperies.
Dissabte nit, alguns es van trobar al Quintana, per casualitat???? Ferran sopar de mestres al Copi i a veure una obra de teatre(wenu de 3 mestres), i la resta de soparet al Cherries: Miki, Sílvia, Massana, Oriol, Carmeta, Fran, nosé si em deixo algú..Marc?? Perdut per Andorra. Després de sopar, a la Maduixa, on vam fer un duro "molt diferent". Després discrepàncies...Sielu o Menfis, i al final, partits.
Diumenge la jornada esportiva va sortir de conya: Oriol va guanyar en bàsquet,Ferran va guanyar en futbol, Miki excel.lent 5è lloc a la cursa de Súria, i el nostre amic Barrufet, pòdium (3r).
Diumenge tarda, seguim donant vols per la fira (que bones que estan les olives i els xurros!) i acabem fent soparet a....un Xino!!!
Menú para TLES!! Massana, Fran, Carmeta, Oriol, Gerard i Ferran.
I així va anar aquest finde.

Programació setmana: Dimecres nit?? Jo no faria massa res, aprofitaria per anar a dormir doreta, ja que es va proposar DIJOUS anar a Andorra!
Dijous: marxar doreta cap a Andorra. Al matí unes compres (REIS estan al caure), dinar i tarda de Caldea.
Divendres: Alguns afortunats tenen pont, altres tenen classe, tot i que se'n van d'excursió, altres treball normal. A la nit? Quedem a les 12h al PDC per anar a visitar el nostre amic TONI, i uns SIELUS, de tan anar-hi, el MINI ONE ha de ser nostre!
Dissabte: Tarda, podem quedar per anar a fer un vol per Manresa (a partir de les 6h).
A les 10h del vespre..Aniversari de la Rosereta! Estem tots convidats, però heu de posar qui vindrà (poseu-ho als comentaris, abans de divendres!) així ella sap per a quants ha de reservar. I després....on ens porti la festa!
Diumenge: Algú té alguna proposta?? A la nit jo aniria a sopar a Cabrianes, que diuen que hi ha un lloc de carn a la brasa, de mooolt menjar i barat! Si haurà d'anar no?

Frase del finde: Aquest cap de setmana hi ha dos frases bones a destacar:
1.Dissabte a la nit per sopar...
-Me podéis traer algo para AMANIR? (frase d'una persona del PDC que és castellana!!!Anant així com voleu que els catalans aprenguem bé el castellà?)
2. Diumenge a la nit al Xino:
-Aquesta noia la tinc vista de veure-la (i com es pot tenir vist una persona sense veure-la? Hi ha persones que haurien de venir més, que ens fan mooolt riure).

Altres temes a parlar durant la setmana: Bones notícies:
1.- Tenim lloc per sopar per cap d'any. Al meu garatge! És gran, hi cabrem tots per molts que siguem, i per molts jocs que juguem, hi ha lavabo per anar a fer necessitats, i podrem cuinar, i és a Callús mateix a 2 minuts del Casal.
2.- Ja tinc la llumineta, en breu podreu apostar pel número guanyador de la TV.
3.- Ja tinc un possible organitzador del Joc del Killer (un mestre de Fonollosa). En breu, tindreu més notícies a l'apartat corresponent del Killer.

Apa nois i noies a posar comentaris...i a passar bona setmana (curteta) i recordeu que....SOU - TOTS - MOLT - MACOS!!

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Cosetes:
1.-Les frases d'aquest cap de setmana són boníssimes,e? jeje.
2.-El possible organitzador del joc es confirma: Es diu Marc i treballa al cole de Fonollosa.
Li haureu d'enviar la informació vostre (encara a concretar) al seu mail. Ell ens farà el cercle de matances i distribuirà els papers. JA aniré informant a través de l'apartat del Killer.
3.-Confirmeu l'assistència al sopar de dissabte de la Rosereta. Ferran, Sebi i Gemma SI!
FPJ

Anònim ha dit...

BUENU, JA VEIG K DIVENDRES NAVES VEN TOU E!!! NO VAS VEURE A NINGÚ MÉS A LA MADUIXA??

PERQUÈ QUE JO SAPIGA, LA RAQUEL STAVA A SUISSA, I LA LIDIA ?¿ NO SE ON LA VAS VEURE, PERQUÈ NO HO SE NI JO ON STAVA LA LIDIA....

JAJAJA
QUE BO!!
MC

Anònim ha dit...

ups....es veritat! M'he equivocat...això són les presses del moment: M'enrecordo que hi havia la Sónia, el Marc, Oriol i Carmeta...ara ho he encertat? És que com no estava a la vostre taula...
M'he deixat també que dijous Carmeta i Oriol també van anar al Sielu!
Bé, m'agrada perquè així veig que algú es llegeix els anàlisis detenidament:P jeje
FPJ

ØriøL ha dit...

1 parell de cosetes:

- Sopar de la Roseteta: firmo!

- Andorra: firma "condicional". La idea em sembla bona, sempre i quan siguem força gent. Si som força gent seria assistència assegurada. En cas de ser 4 gats seria assistència dubtosa... Per tant, agrairia que us posicionéssiu aviat jeje.

Anònim ha dit...

olas!!!

mb oriol, axi magrada k totom vagi dient si vindran o n a sopar dsbte. seguramen es farà a Vic!! me kunyada em buskarà restaurants x anar.

kuan sapiga el llok ja us el dire!!
roser

Anònim ha dit...

1er: x dissabte al sopar conteu am mi.
2on: jo crec q Andorra el dia 6, stara tot a rebentar. Es un dia classic de cincuanta milions de persones q tenen la mateixa idea danar a Andorra a comprar i Caldea, a mes, sense neu, encara mes caos.
X

Anònim ha dit...

En principi al sopar de dissabte podeu comptar amb mi i la raquel!

A andorra no crec que vinguem, potser anem por ai amb les de gironella,
a part si que estarà a petar!!

Bé, jo ja he conegut la festa nocturna andorrana!!
M

Anònim ha dit...

ok, fent recompte trobem:
Al sopar de la rosereta, pel que fa a la nostre colla hi ha:
Sebi, Gemma, Xavi, Marc, Oriol, Raquel, Ferran. De moment.
L'altre tema és Andorra. Doncs bé, si no ho veieu bé es pot mirar de fer alguna altre cosa, la qüestió és no quedar-se a casa un dia de festa! Alguna proposta? Pedraforca? jeje.
FPJ

Anònim ha dit...

jo tb m'apunto al sopar d la roser, evidentment! :P
i a Andorra o el k sigui no ho crec pk torno a la tarda... k vgi bé!

Keralt