29/4/08

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana del 28 al 4 Maig

Perdoneu pel retard...aquí ve l'anàlisi!
La setmana passada es va iniciar amb un dimarts de Monòleg al City Arms. Oriol, Yoli, Damià, Remei i Ferran vam poder disfrutar del senyor 2 dietes (amb una no s'atipava prou). Bon monòleg, bon seient, i el City a tope!
Divendres va ser un divendres rarot...tothom va fer la seva...suposo que ja anava bé per tal d'agafar forces pel gran dissabte que s'esperava.
Dissabte tarda: el partit del Callús....no va poder ser....amb un gran ambientàs al camp, i amb molt públic callussenc a les grades de Navarcles, els Damiàs, Gerards, Ferrans, Sebis i companyia no van poder fer front al gran joc del Navarcles i derrota (2-0). Moltes gràcies a tots els que vau venir a animar, seguirem lluitant per pujar! Al final encara hi van haver ànims per anar a veure el partit de bàsquet del Marc a Sant Fruitós, també derrota...
Després a corre cuita per tal d'anar a sopar. Al Tapa's Txus. Bon lloc, bona taula, bon sopar. I acte seguit cap a la Maduixa al Campionat del Duro!!!!
Aquí va la crònica......A les 12h arribavem a la Maduixa, un ambient de les grans ocasions. Qui? Un Munt!!! Jess, Rosereta, Queralt, Ariadna, Raquel, Gerard, Feliu, AVDV, Albert, Marc, Oriol, Curu, Calle i Ferran. Les parelles estaven preparades, després de llegir les normes i acabar de quadrar entre tots els funcionament del joc, donava inici. Després d'unes primeres tirades emocionants, es va passar a la fase de que la gent ja anava una mica plena, i després a la fase de que ja van caure els primers concursants, fins a passar a la fase de la 8a sangria (la última) i només quedaven en joc 2 parelles (o dues mitges parelles). Curu Vs Ferran. 64 a 64. I queden els últims 4 gots...després de 4 tirades perfectes, sense fallar, digne de les persones més serenes del món....quedava el joc que "qui falla s'emporta la palma". I la palma no ens la vam emportar però...després de diverses tirades emocionants....Curu falla!!!! Curu s'emporta el premi de la Fregona! Felicitats Curu! Ets el 1r campió del Duro!!! Després cap a Sielu i unes tornades amb taxi a Callús (no podia ser d'altre forma). Tindreu vídeo de la diada...(e? Marc!)
I no m'enrotllo més.....

Programació setmana:
Setmana curteta! Que ve que anirà!!!
Dimecres vespre-nit s'inaugura el Bar de la Piscina del Ramonet i el Santa.....pica-pica i algo més....
Dijous 1 Maig:Cap al Pedraforca. Qui vulgui venir sortim a les 8h del matí desde el PDC.
A la tarda partit...Asfe - Súria
Divendres 2 Maig:2 opcions:
1.Port Aventura
2. Escalada als Rocals
A veure què us ve més de gust i ho fem....ja direu!
Dissabte: Soparet de cada dissabte
Diumenge a les 16:30h Volei-platja

I fins aquí amics i amigues....dir-vos que dissabte a la nit va ser molt maco...i amb una gran companyia de tots vosaltres (llàstima que encara faltés algú...).
I res....fins aviat...poseu molts comentaris i recordeu que:
SOU____TOTS/ES___MOLT____MACOS/MAQUES.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

bueno... jo em sembla que també hi era al sopar i a la Maduixa eeeh! ¬¬ jejje

keralt.

Anònim ha dit...

ja hi surts Queralt!