14/4/08

Anàlisi finde i Programació setmana del 14 al 20 d'Abril

Ja tornem a iniciar una altre setmaneta...i arriba l'anàlisi del finde passat:
Divendres tothom va anar una mica per lliure...alguns es van quedar a casa, altres estaven malaltons, altres dormien 18 hores seguides i altres vam aprofitar per fer una mica de soparet al 20pakà! Tancar unes gramoles i a dormir. Dissabte a les 9h del vespre vam quedar per fer un soparet moooolt especial. I és que el Fran tornava entre nosaltres!!! Vam anar a sopar a Súria a casa del Xavi unes pizzes. Allà en vam retrobar amb el Fran, que està recuperant-se de l'accident en bici. El vam veure més primet, però molt animat en que tot surti bé! Vam passar una estona molt entrenyable: Marc, Raquel, Xavi, Miki, Sílvia, Oriol, Remei, Ferran, i l'esmentat FRAN! Benvingut a casa xaval, tot i que només fos pel cap de setmana...esperem veure't més sovint a partir d'ara, i que acabis la recuperació ben aviat. Allà al sopar vam rememorar coses del passat que ens van fer escapar més d'algun riure (veure secció frases).
Després vam anar a prendre algo a la Gramola. Aquest lloc cada cop està millor. Ens conviden a patates, fruits secs, també a xupitos, tenim taula per seure, l'ambient està de puta mare....així que...què més volem??? Vam tancar altre cop la Gramola, fins a quasi les 4h!
Diumenge de treball personal...tothom va fer coses seves! No hi va haver volei, però esperem que aviat n'hi torni a haver.....I au! A començar una altre setmana!

Programació setmana:
Dimarts 15: Monòleg al City Arms, a les 23h.
Divendres 18: És un dia rarot. Oriol té sopar de nose on, Remei té sopar feina, Ferran té sopar futbol, Xavi no surt, Marc???Miki???....així que la cosa queda força a l'aire...
Dissabte 19: Quedem a les 10h o una mica abans si voleu: soparet típic del finde per explicar-nos com a anat la setmana.....+ Gramola + Sielu?
Diumenge 20: A la tarda anem a jugar a volei platja!!!! Hora: 16:30h Va, que hem de ser uns quants!!! A veure si podem fer tan bon ambient com la setmana passada....
Després d'una bona dutxa proposo fer uns jocs: de taula, WIIS, Karaokes, etc+sopar...què us sembla??Qui posa la casa?? Miki?? jejeje. Ja direu si en teniu ganes.

Frases del finde:
-Divendres a la gramola: "I si la meva tieta tingués collons, seria el meu tiet"
-Dissabte al sopar: Endevina la cançó:
1."Y yo sigo aquí, esperando el té"
2."Oh Decathlooon"
3."Ja tenim porter! És en Victor Valdés. I un golejador, Samuel Etoo"
4."Trallareeee, trallareeee"
-Dissabte a la gramola a quarts de 4: Missatge mvl:
"ak7t ultgocub Ata ma suarat"

Secció especial de dates a recordar:
Aquest passat cap de setmana es va parlar i concretar el Campionat Mundial del Duro: Serà dissabte 26 Abril. Esperem la màxima participació de tothom....durant aquesta setmana, tindreu més informació per la Web del PDC.
I això és tot amics! Que vagi molt bé la setmaneta, i ara, a posar comentaris!!!!! Fins aviat!!!
Penseu en recordar que....SOU-TOTS-MOLT-MACOS!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

jo divendres tb tinc sopar d'equip!
I a veure si dema podem estrenar el blog del gran torneig del duro, bé potser no cal blog i fent entrades aquí ja n'hi ha prou...
m

Anònim ha dit...

Qui ha fet la visita número 40.000?? És que hi ha premi!!!
Jo he fet la 40.016...llàstima!
FPJ

Anònim ha dit...

el sopar de dissabte, si us plau, MES DORAAAAAAAAA, q sempre acabem començant a sopar a kuarts de 12, (i se majunta el sopar am l'esmorzar de l'endema)
Kin problema hiha a les 21.30???
X

Anònim ha dit...

Per mi cap problema, nosé si el Marc juga a casa dissabte a 3 quarts de 7...és per deixar-li més temps.
FPJ

Anònim ha dit...

ei noisssss!!!!

us anuncio k els bessons ja són al món!!! ja sóc germana gran!! xDDD tot ha nat més o menys bé, però son moooooooool petitons (no pesen ni 2 kg!)

bé, ens veiem el finde speru, ja us informaré! ;)

muaaaa

Keralt.

Anònim ha dit...

Ooohhh!!! Felicitats Queralt!!!
Maria i Marc???
A veure si es veritat que vens el dissabte a sopar i ens expliques com són...
Felicitats a tota la familia Badia!!!
Ferran

Anònim ha dit...

EEEECCCOOOOOOOOOOOOO!!!!

Anònim ha dit...

Conversa telefònica a la feina:

M- Hola bona tarda, que hi ha el teu pare?
Nen- No s'hi pot posar, està pasturant.
...
..
.
m