26/2/09

El tancament de l'accés sud de Callús

-->Notícia al regió7 (ja fa uns dies)

"Tres recollides de signatures, però amb un objectiu comú: protestar pel tancament de l’accés sud de Callús. Sant Mateu de Bages, Sant Martí de Torroella i els comerciants i els veïns de Callús s’han unit per presentar un recull de signatures com a protesta. Després de més d’un mes amb l’accés sud a Callús parcialment tancat, els veïns del municipi i dels nuclis del voltant demanen la seva reobertura total. El principal motiu és que, tot i tenir un accés nou per la zona est, la supressió de l’entrada sud en direcció a Cardona ha provocat, segons els afectats, una pitjor mobilitat al municipi i la caiguda de vendes a Callús. A més de la dificultat d’accés a Sant Martí i a Sant Mateu..."

Des del PDC també ens sumem a la queixa i demanem que es torni a restaurar l'accés original!

És ben bé que l'opinió d'aquest callussenc no pot ser més clara:

9 comentaris:

Anònim ha dit...

CALLÚS VOL FER EL GIR A L'ESQUERRE!!!
ELS DEL PDC tb!!

Ferran

Keralt ha dit...

En primer lloc, penso que abans de queixar-nos d'una mesura com aquesta, hem d veure amb quina finalitat s'ha fet: suprimir tots els girs a l'esquerra per tal d'evitar perillositats i accidents. I sí, no té sentit que fessin el pont nou d St Joan fa pocs anys, però això ja és un assumpte seu, i suposo que d'aquí poc ja es veuran obligats a fer algun canvi.

En segon lloc, el problema no és que hagin tancat el gir a l'esquerra sinó que, un cop dins del poble, la immensitat d rotondes i accessos hi dificulten la circulació. És culpa això de la gent de carreteres?¿?¿

Només vull dir que, abans d protestar, potser hauríem de parar-nos a pensar de què ens queixem i de qui és la culpa (si és que hi ha culpables).


Apa, em sembla que ja n'hi ha prou, que avui estic inspirada ;)

Anònim ha dit...

No em queixo de les rotondes, peque si hi hagués l'entrada com abans no hauria d'entrar en cap, ni en qui ha fet el nou accés. Només dic que ja m'estava bé el que hi havia!

I segur que és més segur aquest, però era més pràctic l'altre, i tampoc hi van haver tants accidents..

Bueno, almenys ha servit perque algú que fa temps que no comentava res hagi comentat algo!!!

Keralt ha dit...

jejje no comento gaire però hi entro sempre eh!

i mira, a mi un cop se'm va calar el cotxe al mig dl magnífic refugi dl gir a l'esquerra i no saps com vaig patir.. és clar k el món no sta ple d novatos com jo, però una mica se'ns ha d tenir en compte, i axò li pot passar a qualsevol!

va prou, que ja hem fet prou debat! :P

Anònim ha dit...

Avui penjo lo de carnestoltes, és bastant cutre, però es salva gràcies a la nostre gran interpretació!
m

Anònim ha dit...

Atenció!!!
Ja sé que fer perque no es penji el moviemaker!!! (xavi i ferran)

Aneu a herramientas--> opciones--> compatibilidad---> i desmarqueu totes les caselles!

m

Anònim ha dit...

gracies Marc, a vere si aixi es soluciona el problema.
Per cert, dema kedem per fer un soparet??? HAuriem de parlar de kuan fem el sopar d'aniversari de Oriol i Raquel. Dema a vere si hi som tots i en parlem.
9,30 PDC???
X

Anònim ha dit...

S'ha suprimit la entrada aquesta del poble pel tema dels girs a l'esquerre, i aixo esta molt be, pero l'ajuntament de callús sabia lo que anaven a fer i que aixo no beneficiaria al poble i no van fer res. Ara que ja esta fet, fan el recull de firmes perque es canvii,pero, perque en el seu moment no van presentar cap projecte semblant a un tunel o rotonda per seguir entrant al poble? Per diners. Perque aixi tenen una excusa per fer obres mes endavant i poguer-se beneficiar, com la mariconada de passarela que van fer al pont de sant mateu, que m'expliquin com pot valdre tants diners, i si val lo que van dir, pensar si realment era necessari fer-la. 4 rotondes que et menges en 1 minut, carrers nous fets aquests ultims anys mes estrets que els carrers del casc antic de manresa, pero de doble sentit...l'invent que han hagut de fer perque el autobus hi pugui arribar...o el carrer aquest que puja del camp de futbol fins la carretera cardona, que sembla que tingui 50 anys y no te mes de 6.... allo que collons es? quins foradots mare meva...

Anònim ha dit...

ja ho deia aquell, es que és de ser inútiles!