28/3/09

La passarel·la de l'humor

Últimament hem parlat molt del difunt accés sud de Callús ( 1 minut de silenci),
Però ara toca parlar d'un altre accés no menys important, LA NOVA PASSAREL·LA PEL CARDENER!
Sí, ha costat molts i molts euros, però no em direu que el seu disseny no és trencador, tota una obra de l'enginyeria més moderna...
... si no fos perquè tot el que té de Disseny no ho té de Funcionalitat, sinó llegiu el que sortia ahir al Regio7:

"La solució definitiva als problemes de congelació que té la passarel·la de vianants de Callús serà ruixar-la amb un líquid anticongelant cada cop que les previsions amenacin amb un fred rigorós. Si més no, aquesta és l’opció que han determinat els serveis tècnics de l’àrea d’infraestructures de la Diputació de Barcelona –que és qui en va assumir el projecte i la construcció– per evitar que aquest pas sobre el riu Cardener es converteixi en una pista de patinatge cada cop que el termòmetre se situa per sota o a prop de zero."
(aquí tota la notícia)

I és que un error com aquest no s'hauria de permetre, sobretot després d'escoltar les floretes i floretes que es tirava l'enginyer a sobre seu el dia de l'inauguració ( vegeu el video aquí, val la pensa escoltar-lo) , començant amb la frase: "He tingut l'excusa de garantir la seguretat de la gent, de vosaltres quant travesseu el riu per fer algo especial..." Val més pendre-s'ho amb humor...

..Senyores i senyors, amb tots vostès, la passarel·la de l'humor!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona aquesta Marc!!!
Sisi vaya humorista! Aixo s'hauria de sancionar, aqui els perjudicats, els habitants de callus.
Sembla que ultimament tothom fa les coses amb el CUL. Nomes es tracta de pensar una mica mes, i sembla que els politics no en saben ultimament (i els arquitectes tampoc).

Ferran

Anònim ha dit...

Aquest dissabte que ve dia 4 Abril, la nostre amiga Anna Vall torna de Viena (i ja no tornarà a Austria), les coses no han acabat d'anar bé.
Vam dir de fer-li un sopar de benvinguda, així que ja sabeu...

FPJ

Jèss ha dit...

Dues cosetes:

1. Els que estem al govern i ens dediquem a la "política local", pensem més del que us penseu; però la majoria de vegades és molt díficil pensar solucions que agradin a tothom.

2. L'Anna ja ha tornat. Va arribar ahir al vespre. Li he comentat el tema del sopar i quan sàpiga alguna cosa us ho dic.

Petons,

Jèss

Anònim ha dit...

No crec pas que ningú de callús tingui culpa que la passarel·la rellisqui,
però no em direu que no té gràcia el tema després de sentir les paraules de l'enginyer ( les paraules del discurs autèntic) ben bé per sentir-se'n orgullós..