20/7/09

Subcampions a Puig-reig

El nostre equip de elpasseigdecallus no va poder revalidar el títol de l'any passat al caure a la final per 15-12 i 15-10 davant uns nois dels Volei6manresa.
Totes les eliminatòries prèvies les havien passat amb un bon nivell, però la gran final va ser un obstacle massa dur, que tot i practicar bon joc, no van poder véncer. Destacar l'absència de Marc Portella, que potser amb ell haguessim pogut fer alguna cosa més. I res, que aquest any de premi, un sopar! Que també ens ho passarem de puta mare!! I fins l'estiu que ve!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Deu ni do! quasi guanyeu!
Però un sopar és un sopar, ojalà cada cop que hem quedat segons en tornejos de vólei ens haguéssin pagat un sopar!
Per cert on és el sopar, i quin dia està previst?
m

Anònim ha dit...

És al Celler de Can nose què de puigreig...
Ja tenim targetes d'aquest lloc. Podem anar-hi quan vulgueu, suposo que s'haurà de trucar per reservar lloc. Tenim 7 sopars pagats!!!

Ferran

Xavi ha dit...

Com ja sabeu, jo marxo el dissabte, per tant, el sopar l'hariem de deixar per finals d'agost.

Anònim ha dit...

jo marxo el 18 de setembre!
m

Anònim ha dit...

El podriem fer dissabte 29 d'Agost...què us sembla?? Aixi aprofitem la festa major de manresa...i fem gresca i xerinol.la (tot i que el sopar és a puigreig)

Ferran

Anònim ha dit...

Avui a la nit a les 22:00h anem a sopar a Valls de Torruella, al Casino i dsp ens quedarem a concert de Strombers. Qui vulgui venir, que s'espavili a dir-ho, que reservem!

FPJ

Anònim ha dit...

Laia i jo no vindrem a sopar. Marxem dema migdia i tenim moooltes coses a fer. Intentarem enviar algun mail x posar-vos al dia de com ens va x alla.
Apa, ens veiem d'aqui un mes!!!!
XAVI I LAIA