3/7/09

Torneig vólei platja a Manresa

Després d'aconseguir guanyar a tots els rivals durant aquesta setmana, per fi arriben les fases finals, on la casualitat(?) ha volgut que els dos únics equips de Callús s'enfrontin cara a cara als quarts de final.


A hores d'ara ningú sap quin equip se n'anirà a berenar a la piscina a quarts de vuit, els dos equips són molt semblants.

Per començar tots dos disposen d'una noia quasi professional, o sigui que ha jugat a volei de manera regular, amb les normes reals, i no a la pista de Callús on la pràctica d'aquest esport s'ha distorcionat de manera que de vegades no se sap a que es juga. L'Andi i la Clàudia.

Els dos equips disposen de jugadors alts, que ho rematen tot, tant si la pilota va alta com si va baixa, amb resultats diversos, dins els camp, a la red o dins el despatx de l'alcalde. Grau, Enric, Calle, Oriol, Xavi i Marc.

I per sort tots dos equips tenen un jugador d'aquells que ternir-lo de rival et pot fer perdre els nervis i agafar-li molta ràbia, que no dubtaran a atacar descaradament al jugador més dèvil, o que al segon toc et farà una finta molt guarra. Tots sabem qui són, el G*** i el F****.

Per contra la frescura i joventut d'un equip contrasta amb la maduresa i veterania de l'altre, potser serà aquest l'aspecte que faci decantar la balança cap a un cantó o cap a l'atre, de tota manera haurem d'esperar demà a la tarda per saber-ho


4 comentaris:

Anònim ha dit...

VAMOS PASSEIG!!!!!!!!!!!!!

F*****

Anònim ha dit...

I aquesta nit que fem??
m

Anònim ha dit...

k bestia xDDDDDDDDDD

Huria de ser la final

Anònim ha dit...

1/4 Final: TOTS SOM CALLE,17 - PDC,25

1/2 Final: EL PDC derrota uns manresans del Volei6 manresa per un ajustat 25-23

Final: El PDC no pot proclamar-se campió després d'un ajustat partit 15-13 i 16-14. Que hi farem...un altre any serà. Tot i així, molt contents de quedar 2ns de 30 equips!

FPJ