22/11/09

Sopar Solidari Fundació Vicenç Ferrer

Hola amics!


Com us vaig dir ahir, el proper DISSABTE dia 28 fem un sopar solidari a Gironella. És un sopar a benefici de la Fundació Vicenç Ferrer , aquesta organització es dedica a ajudar els més pobres de la Índia, especialment als més desfavorits com els nens, les dones i els disminuïts. La veritat és que fan una feina molt maca, que jo mateixa vaig viure in situ.

A més, vindrà l'Anna Ferrer (vidua del Vicenç Ferrer) motiu pel que serà més especial i necessitem la major assistencia possible.

El menjar, obviament serà indi, tot i que està adaptat als nostres gustos (hi ha arrós, pollastre, etc.). Ho fa un restaurant molt bo de Barcelona, amb el Xavi hi hem anat i ens va agradar molt.

El preu és de 20 €, penseu amb tots els que gastem tontament...

Aquí teniu el cartell del sopar, qui vulgui venir que ho escrigui al blog. També en podeu fer propaganda a qui creieu que li pot interessar.


Laia

27 comentaris:

Xavi ha dit...

Llista sopar indi:
1.Xavi
2.Laia
3.Marc
4.Raquel
....

Anònim ha dit...

1.Xavi
2.Laia
3.Marc
4.Raquel
5.Ferran

Keralt ha dit...

Ei, jo ahir no vaig pensar-hi, però no podré venir. Dissabte fem una xerrada+botifarrada a Callús, que ho organitzem els del Callús Decideix per fer campanya i guanyar diners. Ja no us dic que vingueu, perquè hi ha massa coses en un mateix dia!

Anònim ha dit...

ups pues es veritat...ja no hi pensava amb la xerrada...aquesta és una causa important pel poble no?
Wenu...ja vorem què faig doncs...pq sino em quedo aqui el poble, em criticaran...no ho tinc clar, durant la setmana ja posaré quelcom.
Tu Laia quan ho has de dir?
Queralt, fins quin dia es pot apuntar?

Ferran

Anònim ha dit...

weno, ja veig doncs que al sopar del Vicenç Ferrer no vindra ningu, degut a una xerrada importantissima pel poble de Callus. Els que teniu pensat en votar que si, ho fareu igualment, doncs no cal anar a la xerrada a que us inflin el cap "objectivament" sobre coses que ja sabeu.
X

Anònim ha dit...

Xavi, jo encara no m'he pronunciat. Això de sortir a Sielu t'ha alterat les neurones e? jeje.

Dimarts hi ha el partit de Champions Barça-Inter. Nosaltres hem aplaçat l'entreno...el podriem anar a veure algun bar no? Algu s'apunta??

Ferran

Anònim ha dit...

Nosaltres dimarts entrenem igualment, i pel que fa a la xerrada botifarrada de callus decideix, suposo que si tens clar que vols anar a votar lo de la xerrada és lo de menys. Segur que la Keralt prefereix que anem a votar que no pas que anem a la xerrada i ens descuidem d'anar a votar!
m

Keralt ha dit...

Primer de tot, cadascú és LLIURE de fer el que vulgui, només faltaria! Jo sí que tinc clar on aniré dissabte, i no pas perquè el sopar no m'interessi...

De totes maneres, no sé per què però ja m'esperava algun comentari d'aquest estil, Xavi, i la veritat és que em sap greu. La nostra intenció no és inflar el cap a ningú, ni molt menys. Les xerrades són per informar i, si tu estiguessis més informat, sabries que com a Comissió no podem fer propaganda ni pel sí ni pel no; la nostra feina és promoure la participació, únicament.

I sí, per mi és més important que el 13 aneu a votar, però l'objectiu de la botifarrada és fer diners per finançar el munt de coses que estem fent (que, en l'opinió d'alguns, ja sé que no són més que tonteries...). Però sisplau, respecteu les opinions de tothom i eviteu fer comentaris d'aquest tipus.

sí, m'he picat...

Anònim ha dit...

promoure la participacio es promoure el "si". Sabeu que poquissima gent anira a votar que no, akets es keden a casa. I tb sabeu que am un percentatge insuficient de participacio la votacio no es vàlida.
Torno a repetir, els que tenen intencio d'anar a votar ho faran =ment am xerrada o sense, i els que votarien que no o simplement no volen votar, no crec que la xerrada els faci canviar d'opinio.
Jo no estic dient que no aneu a votar, cadascu fa el que vol, pero com diu el Marc es pot fer tot.
I jo respecto les opinions de tothom, o almenys ho intento, per tant tb m'agrada que em respectin les meves.
X

Keralt ha dit...

Jo en cap moment no he deixat de respectar la teva opinió, i encara menys de treure mèrit o importància a les coses que tu proposes de fer (entre d'altres raons, perquè em semblen interessants). Així que et demano que tu tb ho facis.
Per tu no, però per mi i per d'altra gent aquesta consulta popular és un acte molt important, per tant et demano que no en parlis com si fos un tema banal.

I si tant coneixement tens sobre participació, intenció de vot i tot això, algun dia quedem i ho discutim; em sembla un tema molt interessant.

Per últim, repeteixo que TOTHOM ÉS LLIURE D'ANAR ON VULGUI. Jo només he informat del que JO faré, i del per què de la xerrada. A partir d'aquí, aneu on aneu, penso que les dues opcions valen molt la pena :)

Anònim ha dit...

Saps q no tinc massa coneixement sobre intencions de vot ni participacio ni res d'aixo. LA veritat es que es un tema que no m'interessa el més mínim per tant em sap greu xo no podrem kedar per discutir-ne. Suposo q per opiniar d'alguna cosa hauria de saber-ne mes o estar mes interessat, pero si no ho fem nosaltres (els que no en sabem ni ens agrada la politica) quedarieu quatre gats i llavors no sortirieu a la tele ni akestes coses.
X

Anònim ha dit...

Xavi, suposo que com ja saps, per organitzar coses fan falta diners, i per recaptar diners fa falta participació. Aixi que em sembla incorrecte i burlesc el teu comentari d'ahir:
"xerrada importantissima pel poble de Callus. Els que teniu pensat en votar que si, ho fareu igualment, doncs no cal anar a la xerrada a que us inflin el cap "objectivament" sobre coses que ja sabeu".
Tothom es pot equivocar o arrepentir de coses que fa o diu, i crec que aqui, hauries de demanar disculpes, més que res per un respecte a un treball que està fent una gent pel poble, sense ànim de lucre.

FPJ

Keralt ha dit...

Per opinar no fa falta gaire informació, però per afirmar veritats absolutes sí...

En fi, per mi la discussió està més que tancada. Si algú té interès en venir dissabte, o en informar-se del que es farà i per què, intentaré explicar-li!

D'altra banda, espero que el sopar de Gironella sigui un èxit, perquè és per una bona causa. Aneu informant de coses d'aquest tipus que es facin :)

Bona setmana a tutti!!

Anònim ha dit...

potser la manera que vaig dir les coses ahir no va ser la mes adequada (ja veig q teniu la pell molt fina) i demano disculpes si algu es va sentir ofes. Em puc arrepentir del COM ho vaig dir, pero no del QUE vaig dir. Ja he demanat disculpes, si es el que voleu, pero que sapigueu que no n'estic gens arrepentit.
Comentari incorrecte i burlesc, he d'estar arrepentit, he de demanar disculpes.... mare de Deu, Ferran!! Vols dir que no t'estas passant?!?!?!? Ara cada cop que us fiqueu am les meves entrades us fare demanar disculpes, confessar-vos davant del capella i resar 4 pares nostres.
X

Anònim ha dit...

jajajajajaja
Bé Xavi, bé!

Ferran

PD: Vaig fer 2 preguntes en el 4t comentari de la noticia que amb aquest enrenou encara no se m'han contestat!

Anònim ha dit...

Jo crec que lo de la consulta és molt important, sobretot és important que hi vagi molta gent, no és una consulta que es pugui fer cada dia i molta més gent de la que anirà a votar està esperant que poca gent vagi a votar... nosé si m'he explicat.
Si després d'aconseguir fer aquesta consulta ningú va a votar, no només no haurà servit de res sinó que donarà molts arguments a tots els anticatalans. De fet m'imagino que la keralt té por que els hi esclati la bomba de la consulta als dits... esperem que no

Per tant si que crec que tots aquests actes són molt positius perque la gent s'adoni de que s'ha d'anar a votar, si la gent va a votar potser no servirà de massa, però si la gent NO va a votar això si que serà devastador!

per tant , potser és imortant almenys meditar si dissabte ve més de gust arròs i pollastre o botifarra, la desició no és tant fàcil... o si?

m

Xavi ha dit...

Marc, no em crec que aixo ho hagis escrit tu, de quina web has tret akest discurs??jeje.
Mira dissabte feu lo que us dongui la gana, lo mes important ara es decidir quines pistes posarem al Killer, qui jugara i com ho farem per matar. El blog del Killer ja esta actualitzat.

Anònim ha dit...

A mi s'em en fot el sopar Indi i les votacions dels collons ( que no pensu votar ).
Jo volia que aquest finde es fes el sopar del cumple del Xavi per poder anar-hi, i no es va canviar, que per mi es més important que qualsevol de les dues coses.
I estic molt enfadat, no e pogut guardar silenci, jaja

MIKI vuelve

Keralt ha dit...

Ferran, et pots apuntar fins el dijous 26, tot i que farem la vista grossa per aquells que no s'hagin apuntat i vulguin venir igualment (ens convé!jeje)

Ferran, jo m'apunto demà tb a veure l'Inter-Barça, podríem nar al Stop no???

Anònim ha dit...

Carai! Si que està mogut el blog. No m'imaginava que la meva primera entrada causes tanta polèmica!
Ho vaig proposar pq per mi és important, però cadascú té les seves motivacions. I evidentment, que cadascú faci el que li vulgui i tan amics! :-)

Ferran: m'ho podeu dir fins el mateix dissabte però si ho sabeu abans millor (per fer la previsió del menjar a encarregar).
Laia

Anònim ha dit...

Francament, jo estic contenta perquè podré fer dues coses importants... anar al sopar indi i votar el dia que toqui. Diga'm optimista...

Raquel

PD: Queralt i Laia... endavant cracks!(o s'hauria de dir "craques"?)

Anònim ha dit...

uei jo dmà tb m'apunto a veure el barça-inter.anem a on vulgueu.a kina ora es?

i keral tema botifarrada xplikam ora de sopar, preu, ora de la reunio etc..

RPP

Anònim ha dit...

Ok, anem per part...avui dimarts Barça-Inter.Partidàs!!! El Barça pot quedar fora de la Champions, aiaiaiaiai....ETOOOO!!!!!!

Pos jo he quedat amb l'Esteve (formentera party men) d'anar-lo a veure algun bar de Manresa...Queralt i Roser...veniu??

Ferran

Anònim ha dit...

ei, ja sabeu on anar a veure el barça? pq no quedem al bages centre? hi ha molt lloc i pantalles grans...podem picar algo x allà. Au, ja direu!

SOC

RPP et portaré la loteria de la meva empresa, porta tu la teva i fem intercanvi.

Keralt ha dit...

Uffff... al Bages Centre no es pot fumar, i jo em temo que avui el partit em provocarà certs nervis.. jijij

per què no anem al Bar Xavi??? Per cert, el partit comença a les 20.45??

Anònim ha dit...

Si, comença a les 20:45h però hi hauriem d'anar una stona abans, ja que crec que avui s'ompliran els bars...emoció!!!!

De moment encara no sabem lloc, ahir amb Esteve tampoc sabiem on anar, tot i que vam dir que durant aquesta tarda ens diriem algo. Aixi que Sílvia, Queralt, Roser, ja us aniré informant. Si trobeu el lloc ideal, ho dieu, i si que ja podem sopar una mica també e?!

Ferran

Anònim ha dit...

uei ok, SOC ja portare la loteria dl enrik dl VIC.

ferran digeume x sms a on nireu pk jo plego a les 7 i dsp faik anglès i mauré d'escapar 1 mika abans..a xavi seria perfect xo si auria danar abans...jo n puk abans.,,ja direu

RPP

PD:DIGEUMU PER MOBIL A MI EH K JA N EM KONECTARE +