7/2/07

PROGRAMACIÓ DEL CARNESTOLTES !!!!!!!!!!!!!

Hola penya! Ja queden només 3 dies pel carnestoltes de Callús.
Sembla que poc a poc anem agafant més cos a l'assumpte.

Qui som? En principi tots...però confirmats segurs hi ha: Miki, Oriol, Marc, Raquel, Ferran. Hi ha moltes possibilitats d'incorporar la Judit, i alguna incorporació més d'última hora. Com més serem més riurem.
Què fem? Ens disfressem de vells.
Com? Tothom haurà de portar roba de casa seva adequada per l'ocasió. El maquillatge el porta la judit, tota una especialista en aquests temes.
Hora del festival? 22:30h vespre
Lloc? Casal del poble de Callús
Programa de la jornada: Dissabte tarda, quedem a les 5h per assajar el que haurem de fer..cal muntar un tipo de comparsa amb gràcia....si es fa, s'ha de fer ben fet.
Dissabte vespre, a les 21h sopar tot l'equip junt
22:30h desplaçament cap al casal i....a TRIOMFAR!
2:00h matinada, Seguim la festa a....MENFIS...como no...(pero sense disfresses, ens les hem de guardar per dissabte dia 17)
Apa...us sembla bé la proposta? Escriviu algu..que sino això es molt monotom!

1 comentari:

Marc ha dit...

Hola a tothom (o a algu que ho miri)
Jo a les 5 no podre assistir a la preparació del xou que hem de fer, tinc partit a les 6, i seguidament partit amb el B , pero mel saltare. O sigui que arribare a les 7:30 o una mica mes tard.

Bueno, a part de roba de vell podriem portar: alguna crossa, bastó, caminador, cadira de rodes, botella d'oxigen, cama de fusta, jepes, espuma per fer panxes panxudes, i complements varis a l'elecció de cadascu.

Vinga fins aviat!