20/5/08

PATUM 2008

Un any més arriba el dia de Corpus i d'aquesta manera la celebració d'una de les festes Patrimoni de la Humanitat, LA PATUM. Ja fa anys que no només els berguedans acudeixen nerviosos i impetuosos a la gran festa tradicional que acull la ciutat de Berga. Com cada edició gent d'arreu de Catalunya prepara la camisa, el mocador, el barret i les ganes per entrar a la plaça, cantar, ballar i saltar fins a l'extenuació. És per això que des del PDC no podem ignorar l'event. Ja som uns quants que ens hem pronunciat a anari, des del bergueda, Raquel i Laia. Des del Bages, Xavi, Ferran i Miki dubte encara. Aniveu-vos i a veure si podem ser una bona colla de PDCerus que animem encara més la nit patumaire.
Aqui teniu una de les entrades que vaig penjar l'any passat a l'edició PATUM 2007. Poseu comentaris de qui vindra, i anem proposant horaris i llocs de trobada per marxar tots juns, si es possible.
No puc despedir-me sense abans deixar-vos amb el "colofón" de la gran festa, un Salt de Plens.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Quins records el Salt de plens 2007, deu ni do com vaig acabar...però aquest any tornem-hi! És una festa molt maca i que no ens podem perdre!
Ferran

Anònim ha dit...

Ferran, conta am mi x sopar dijous. Despres ja ens trobarem am LAia i compayia.
Ens veiem dema 4.20h
X

Anònim ha dit...

ok!
Fins avui a les 4:20h!
FPJ

Anònim ha dit...

Avui a partir de les 20:45h hi ha la FINAL de la CHAMPIONS!
Qui vulgui venir al Bar de la PISCINA posaran el partidàs. Chelsea - Manchester.Podem sopar i prendre algú disfrutant del matx.
FPJ

Anònim ha dit...

Partidàs de la final de la Champions! 1a1 i pròrroga i penalts!
John Terry ha fallat el penal que feia campió al Chelsea, i 1 minut més tard....Van Der Saard ha fet campió al Manchester.
Felicitats diables vermells!
FPJ
PD: Demà PATUM!

Anònim ha dit...

Nens i nenes avui tot a PATUM. De momen esta la cosa mol morta, a vere si us animeu cony!!! moltes gramoles i mols sielus i kuan ia una festa ben parida (i diferent) us cagueu tots. Va veniuuuuuuuuu
X

Anònim ha dit...

Patum, Patum, Patum!!!!!!
Estic molt d'acord amb "una festa ben parida"!!!!!!!
Va vinga que avui toca pujar cap a terres berguedanes!

Raquel

Anònim ha dit...

A veure, canviant de tema:
Dissabte a les 10h de la nit hi ha el teatre musical de Boscos Endins a Fals. Les entrades es venen a la mateixa taquilla, però com que es preveu que vingui molta gent, i només caben 250 persones, el director de l'escola ens reservarà entrades i ens les guardarà a taquilla. Qui vulgui venir que ho digui ja:
Llista:
Ferran