19/3/09

AVUI TOTS A LA VAGA!!!

Avui dijous 19 de Març hi ha convocada una Vaga per part del professorat (tan de primària com de secundària). L'Ernest Maragall no s'entera de lo que passa a les aules i cada cop més sembla que faci les coses amb el puto CUL! Dimiteix ja!!!!!!

Per fer-vos 5 cèntims....
1.No volem que incrementin 3-4 hores mes la jornada laboral (aixo perjudica als alumnes pq els profes no tindran temps de programar, preparar clases i corregir tot el que calgui).
2.Aquest increment horari farà que 4.000 interins no tinguin plaça per treballar.
3.No volem que el director del centre pugui triar...els seus amiguets per fer de profes.
4.No volem que augmenti les ràtios d'alumnes per classe pq no volen desdoblar classes.
5.No volem que hi hagin profes que cobrin mes que d'altres simplement pq ho marqui el director (ai els amiguets).
6.No volem que els centres tinguin més o menys subvencions segons els resultats dels alumnes (els pobres profes que van a treballar a la mina, amb kines condicions ho faran???)Tot va encaminat a una privatització dels centres públics.Això no es tolera!!!!

Encara en voleu més?? Pq n'hi ha moltes més.


NO a la L.E.C (nova Llei d'Educació de Catalunya)

11 comentaris:

Keralt ha dit...

Jo encara afegeixo més motius per fer vaga i haver anat a la manifestació:

-No es poden permetre actes repressors dels "anti-disturbis" (Mossos d'Esquadra) com els que es van viure ahir als carrers de Barcelona, arran del desallotjament (fet amb traïdoria) del rectorat de la UB.

-Els i les estudiants universitaris també tenim dret a manifestar-nos (sempe que sigui pacíficament)contra l'anomenat Pla Bolonya, que creiem que "elititza" i "privatitza" la universitat, entre d'altres.

Per si no n'esteu encara convençuts, mireu-vos aquest vídeo--> http://blip.tv/file/1891138
i digueu-me si de debò aquests "agents de l'ordre" ens han de garantir la seguretat. A mi, més aviat em fan por.

Keralt ha dit...

per cert, Ariadna Ferran i Xavi, staveu a la mani???? jo hi he anat una estoneta!

Anònim ha dit...

Jo he fet vaga, però no he trobat ningú que m'acompanyés a la manifestació i clar, per no anar-hi sol...pos m'he quedat aqui al poble, he sortit a prendre el sol, a córrer amb el albert prat i facebook i msn, jeje. I ara cap al gymnas!

Ferran

Anònim ha dit...

Au va home!
almenys podrieu haver anat a la manifestació!
tanta vaga...

anònim

Anònim ha dit...

jo si fos anti-disturbi, em ve un pelut i em tira una pedra o em fot una ostia al cap, sense venir a cuento, tb li fotaria el cul com un tomaquet. De vegades paguen justos per pecadors, xo hi ha molts pecadors en akets llocs.

Volia dir una cosa que se'm va oblidar. Vui donar gracies a l'Oriol i a la Masha per tota la currada que es van fotre dissabte passat a casa seva. Els pobres ens havien convidat simplement oferint la casa i, degut a uns mals entesos entre el Ferran i el Marc, ens vam quedar sense pizzes i els anfitrions van acabar buidant la nevera i currant-se un molt bon sopar. Be, nomes volia comentar aixo que no vax pensar a feru el dia que tocava.
X

Anònim ha dit...

Tens raó, hi hem de tornar aviat que vem sopar molt bé!
no és broma gràcies!
m

Keralt ha dit...

Queda molt bé dir que els estudiants provoquen, que se'ls ha de castigar, etc. PERÒ aquests bàndals representen una MINORIA.

La gran majoria, en canvi, lluitem pacíficament contra una cosa que ens afecta i que volem canviar. És això un delicte que s'ha de pagar a cop de porra?

Realment, em sembla molt fort que veient lo d'ahir encara algú em pugui justificar l'actuació dels Mossos. L'abús de poder i autoritat trastoca la gent, i el més fort és que no els calen provocacions per exercir aquesta força.
De totes maneres, d'informació no en falta; a partir d'aquí, que cadascú jutgi el que cregui.
I prou del tema, que ja veig que amb alguns potser no ens posaríem d'acord...

PD: Jo tb agraeixo moltíssim l'hospitalitat d l'Oriol i la Masha; sou uns grans amfitrions! ;)

Anònim ha dit...

Caram!!! Avui s'ha batut récord de visites!!!!! En un dia més de 100 visites! Sembla que el blog es torna a despertar!

Punt1: Xavi, lo que van fer els mossos no té nom...ja vas veure les imatges del periodista aquell com va acabar¿??? i mira q el pobre no va fer res...el què pass que piquen a tort i a dret sense mirar on...

Punt2: Xavi, tens raó amb lo de la felicitació, Ori i Masha us ho vau currar molt...a veure quan toca casa miki q ja fa anys q no hi anem, jeje. (potser a l'estiu us podré convidar a casa meva i tot).

Punt 3: Aquest divendres toca Sielu!! Qui vulgui venir, ja ho sap! I dissabte un soparet caurà tb! No espereu a última hora...q després fem overbooking i no hi cabem a la taula reservada!!

Apa vailets! Bon final de setmana!

Ferran

Anònim ha dit...

La televisió ensenya el que ells volen, pero segur que el policia no va anar a buscar al periodista, jo no e vist cap imatge, pero si veus que hi han osties fot el cam, no et possis al mig.
Jo e anat a unes quantes manifestacions i mai m'ha passat res, que si van actuar va ser per algo.
Hi ja anirem a sopar algun dia al meu pis.
MIKI

Anònim ha dit...

Doncs miki, mira't les imatges...pq es veu el periodista que va amb la camara mentre el mosso està picant a un tio, el tio s'escapa, i el mosso li fot una ostia al periodista pq està al mig que tela...li va partir la cella i li va inflar l'ull...creus que el pobre havia de rebre un càstig tan gros per posar-se al mig????

Hi ha coses que no es poden justificar.
I no hi ha res més a dir, crec.

Ferran

Anònim ha dit...

Avui aquesta tarda fan activitats vàries per manresa...anirem a veure Ariadna que balla amb esbart. Qui vulgui venir, ja ho sap! Apalis!

FPJ