9/3/09

Nou accés sud a Callús!

Les tres recollides de firmes per reobrir l’accés sud no van servir per massa, però sembla ser que l’enquesta del pdc sí que ha tingut ressò, i gràcies als 14 vots positius el dptop es planteja fer una nou accés sud més segur, tal com s’avançava al regio7:

La direcció general de Carreteres plantejarà una mesura correctora al tancament parcial de l’accés sud de Callús, que ha provocat malestar entre els veïns d’aquesta població, però també entre els del nucli de Sant Martí de Torroella (Sant Joan de Vilatorrada) i els de Sant Mateu de Bages. Una disconformitat que fins i tot ha motivat tres recollides de signatures paral·leles per reclamar la reobertura d’aquest enllaç (vegeu Regió7 del 14 de febrer). El que planteja fer el departament d’Obres Públiques –una mesura que encara està en estudi– és obrir un pas sota la carretera (C-55) amb els corresponents vials de connexió, situat a pocs metres de l’accés sud, perquè s’hi puguin fer les maniobres que es van suprimir en aquest enllaç el gener passat. És a dir, mitjançant aquest futur pas els vehicles podrien sortir de Callús en direcció a Súria, i entrar-hi venint de Manresa –maniobres que es van eliminar perquè requerien fer girs a l’esquerra–, mentre que per entrar al poble venint de Súria i sortir-ne cap a Manresa es podrà continuar utilitzant l’existent. Dimarts, el secretari de Mobilitat, Manel Nadal, i el director general de Carreteres, Jordi Follia, es van reunir amb representants de l’Ajuntament de Callús i, segons va precisar després de la trobada el regidor d’Urbanisme, Sergi López,el departament va prendre el compromís de «presentar-nos un avantprojecte d’aquesta connexió aquest mes». La materialització del projecte, però, no té cap calendari aproximat, sinó que restarà pendent de la disponibilitat econòmica del departament.

21 comentaris:

Anònim ha dit...

A veure quants anys tarden a fer-lo...això és una vergonya!!

Ferran.

PD: Molt bo l'últim comentari de l'anterior notícia referent al derbi...qui l'ha fet??

Anònim ha dit...

Dissabte passat va ser l'aniversari de l'Anna Vall. Com que està fora, com deveu saber, li vam crear un blog er felicitar-la...allà hi ha 3 videos-muntatges que han quedat força bé. Com que no els sé traspassar aquí al blog, pos us convido que els mireu.

www.vienacardonacallus.blogspot.com

Ferran

Anònim ha dit...

Ei Oriol! Compres el Regio7? Em pots guardar la pagina on surt la crònica del partit del Callús?? Sino la tens diga'm-ho abans de les 8..que l'aniria a comprar...

Sé que entres al blog asiduament, axi que ja diràs quelcom..si el tens, ja me'l donaràs ok??

FPJ

Anònim ha dit...

Si la tens ja la pots penjar directament al blog, que això cada cop està més mort!
m

Anònim ha dit...

Marc, això és un ¨DUO-BLOG" Ara ni el Xavi escriu ja...
Oriol! no em fallis! Espero que el tinguis e?!!!
Ferran

Anònim ha dit...

Jaume Comelles ha presentat la dimisió.

Anònim ha dit...

el xavi si q escriu. Per cert, akest finde celebrem aniversari de Oriol???? En vau parlar???? Es clar, us ho dieu tot pel facebook i els q estem al 3r mon en tecnologies no ens enterem de res...
X

Anònim ha dit...

Xavi...pel facebook? Jo no parlo ni amb Oriol, ni amb tú, ni amb el Marc, ni amb la Raquel, ni amb la Laia, ni amb la Masha pel facebook...
Aniversari de Oriol quan?? Encara espero que digueu algo de la Raquel tb...a mi el dissabte em va be, pero no soc jo qui ho ha de dir, sino els implicats!

Una altre cosa, demà dimarts a les 6h de la tarda tenim la xerrada de les opos, t'enrecordes xavi?? Pots passar per Callús per recollir-me a les 5:30h, i aixi anem junts??

Ja diràs!

Ferran

Anònim ha dit...

axo d Jaume Comelles ha presentat l dimissió?ki u a posat?tu ferran?heheh, k kabron kets..

a jo si oriol i rakel diuen d fer sopar d seu cumple aket dsbte a mi tb em va b..hehe

apa k vgo mb l stmana a tots i totes

Rosereta

Anònim ha dit...

No Roser...no ho he posat jo...nosé...potser Gerard, que aquest s'entera de tot...
Caldrà esperar a demà a veure si aquesta notícia és fiable, jo, com tú, no en sé res de res...


Ferran

PD: Lo del dissabte ja direu algo!

Anònim ha dit...

De dissabte no se res, bueno sí, que a la Raquel li venen uns amics de la feina i no podrà estar al sopar, que suposo que celebrarem l'aniversari de l'ori no? o ja direu.
m

Anònim ha dit...

ei avui hi ha hagut força comentaris eh?
que és el dia mundial sense facebook?
m

Anònim ha dit...

Bones!

jo dissabte no puc fer el sopar d'aniversari meu pq tinc un grup de gent de la feina a casa passant el cap de setmana. Però crec que podeu celebrar l'aniversari de l'Ori, si a ell li va bé, i l'altre caP DE SETMANA o més endavant celebrem el meu.
cOM HO VEIEU?

Raquel

Anònim ha dit...

Ori! A tu com et va???
Espero que m'hagis guarda't el regio7 d'ahir! Confio en tu...

FPJ

ØriøL ha dit...

Eis! Ahir no vaig entrar al blog, o sigui que per parts :)

- Ferran, suposo que tindré el regió7. Normalment a casa meva el dilluns es compra, però fins avui al vespre no t'ho podré confirmar.

- Pel que fa al sopar d'aniversari sincerament, no crec que tingui massa sentit que decideixi res jo sol. Al cap i a la fi és un sopar normal... De totes maneres, si voleu venir a sopar a Navàs esteu convidats. Sinó ens quedem per Manresa.

PD: Dissabte que ve derbi ASFE-SAS!!

Anònim ha dit...

doncs, celebrem o no l'aniversari de l'Oriol, aket dissabte fem un soparet tots juns (ki pugui venir). Proposo que si som pokets podem anar a casa teva Ori, i si veiem q som molts pos anem a sopar a fora. U dic pq em vas dir q el piset era petit, no?? i aixi no fem tan merder. A vere la gent que som i decidim.
1. XAVI
2. LAIA
3. ORIOL
4. MARC
5. FERRAN
6. ROSERETA
7. .....

Anònim ha dit...

Sisi!
Dissabte ASFE-SAS abans del sopar, o sigui que qui vulgui venir a veure les 2 estrelles del basquet callussenc que vinguin!
m

Keralt ha dit...

Ei!

doncs jo potser m'apunto al sopar també dissabte! k així us veig, k stic una mica desapareguda...
ja acabaré d confirmar, però!

k vagi mbb la stmana! un peto!

ØriøL ha dit...

1. XAVI
2. LAIA
3. ORIOL
4. MARC
5. FERRAN
6. ROSERETA
7. MASHA
8. MIKI
9. ...

Anònim ha dit...

i keralt suposo

Anònim ha dit...

1. XAVI
2. LAIA
3. ORIOL
4. MARC
5. FERRAN
6. ROSERETA
7. MASHA
8. MIKI
9. FRAN
10.KERAL?