31/3/07

1 milió

Ahir entre sangria i sangria el Ferran en va deixar anar una de molt grossa. Totalment convençut, però sense saber ben bé que es deia, va pronosticar que el dia 5 d'abril del 2008 aquest humil blog hauria arribat al milió de visites. La xifra és escalfretant i més quan tot just amb tres mesos de vida ha arribat a les mil cent entrades, per ser exactes ara mateix a les 1105. Sense anar més lluny falten 998.895 visites, que equivalen a 2692,4 visites al dia.
Per fer-vos una idea si el milió de visites fossin els 8844,41 m de l'everest tot just estariem al metre 9,78 de l'excursió. O bé si la meta del milió de visites estés al km 42,195 d'una marató ara hauriem recorregut 46 metres de la cursa.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

BRUTAL!!!!!
La veritat és k no m'akabava de creure k pogués existir un blog kom aket, i sobretot am aket nom! jejeje steu ben atrapats...! nono, k u trobu mol bé d vritat, veig k serveix d gran utilitat x nar komentant les jugades dls findes. Dons re... nu+ destacar k axò del milió m sembla k és una utopia, i k el ferran ahir la nit tenia un problema d'identificació am les persones: va veure una tia k NO HAVIA ANAT A LA MADUIXA (xo ell insistint k sí), i tb el "doble" del Miki (k no s'assemblava d res!) En fi, una nit divertida... i x cert, moltes gràcies x portar-me a Callús!!!!

Ja aniré entrant d tant n tant a comentar! Petonsss!

Keralt.

La colla ha dit...

Osti!! 2 coses:
1.- Potser em vaig precipitar en això del milió de visites..jeje
2.- Quina sorpresa queralt! Com has descobert el blog?
Ferran.

ØriøL ha dit...

Encara t'atraveixes a demanar que com ho ha descobert?? xD Vaia tela Ferran... Realment vas acabar malament malament el divenres ;)

Anònim ha dit...

Jajajajja vaia teeeeela!!! No m'ho puk creure k em preguntis com l'he descobert! És una broma, no?? Quants cops em vas fer repetir l'adreça del blog?¿? xDDD En fi, l'alcohol les té akestes coses...no t'ho tindrem en compte :P Que vagi molt bé!

La colla ha dit...

Ostiiiiiii...axo m'agrada...us estic provocant perquè aneu entrant...axi podrem arribar a 1milió de visites! Si es que tot són tècniques...jejeje
Ferran.

Anònim ha dit...

Sí clar, i tot per no reconèixer que no te'n recordes de res! jejeje dons a aket pas potser sí k arribareu al milió de visites ee! Ah, i Ferran, això de saltar-se l'assaig de Caramelles perquè estas conectat al blog no val!!! :P
Això dls dobles està molt ben pensat! I s'hi assemblessin encara estaria millor xDD jeje vagi bé;)

Keralt.

Anònim ha dit...

missatge lloc excepcional. Jo vaig a marcar i veure molt més sovint. M'agrada molt la plantilla de pàgina web