27/3/07

Vic Bus

Hola, a tothom! Tinc noticies de la festa a Vic en bus. De moment hi ha places de sobres per tothom i més, o sigui que si sabeu d'algú més encara hi cabria. L'altre cosa és que el bus que els va portar l'any passat aquest any ha dit que NO, o sigui que encara no hi ha cap bus contractat, però es suposa que no hi haurà problema. Això és tot.

4 comentaris:

Xavi ha dit...

si al final no es troba Bus, jo mofereixo voluntari a fer viatges am el Forfi eix amunt i eix avall.

La colla ha dit...

Vols dir que calia fer una notícia per dir això Marc??? Així, per què vas crear lo de les notes???

PD: Dijous festa a barcelona, ja s'ha apuntat un mes...MIKI, així que de moment anem: Oriol, Miki i Ferran. Marxem de Manresa a les 22:30h algú més s'apunta??

PD2: Divendres tinc sopar dels balls de les Caramelles!!! Però acte seguit (acabarem a les 12h) m'ajuntaré amb vosaltres!

Xavi ha dit...

vui fer un comentari respecte l'apartat de les notes. suposo q la rao x la qual es va crear era x posar noticies o comentaris ACTUALS i q fossin renovats i eliminats en el moment q es fessin antiquats. Jo proposo q cadascu vagi eliminan els seus a mesura q ja no siguin recents, pq sino al final hi haura 500 notes i sera un caos. Per exemple, ara borrare lo de la Miss Espanya q ja ha passat i fa nosa.

A vere q us sembla akesta idea.

Marc ha dit...

Ok d'acord xavi, per això es van fer.
Però ara no deixeu d'escriure entrades, encara que siguin parides!