8/5/07

Anàlisi cap de setmana, i Programació per la setmana del 7 al 13 de Maig

La setmana passada va començar amb uns dilluns de festa per barcelona! Aprofitant que el dimarts era festa vam anar a la capital. Vam comptar amb la presència de Xavi, Oriol, Ferran, Laura i Marta. Vam fer un soparet ràpid, unes prèvies al pis de barcelona i cap a Costa Breve. A partir d'aquí només dir que l'evolució del material va surgir per si sola. El divendres vam quedar per anar a la maduixa: Oriol, Fran i Ferran, i després uns sielus. Força normal, allà vam trobar gent amb la qualitat de Joan Serra o Miquelet, jeje.
Dissabte: Sopar amb Raquel, Marc, Oriol, Fran i Ferran. Xavi va anar a Barcelona, i nosé el resultat de la seva excursió. Vam fer uns sopars a la Braseria, unes maduixes, i després l'expedició es va separar. Ferran, Raquel i Marc van haver d'abandonar pels seus compromisos de diumenge. Oriol i Fran a fondos a menfis! El resultat de Menfis??? Secret de sumari...sinó, haver-hi anat! jejeje.

Programació de la setmana:
Divendres 11: Pastoret Rock a Callús!!! A les 11h nit al Casal del poble ve un grup que està molt bé. Van actuar per Cap d'Any 2005 al Congost de Manresa i ho van fer molt bé! Ara els tindrem a Callús!!!! O sigui, que...no s'hi pot faltar!
Dissabte 12: Jo segueixo proposant que es faci un cosa diferent a anar a Menfis. Proposo 2 coses alternatives: 1.-A Callús organitzen una caminada noctura per pujar al Collbaix. Comença a les 11h nit. 2.-Razzmataz a barcelona. El Gerard em va dir que la seva nòvia té un sopar a barna d'amigues de la uni, i després surten per Razz, ell busca companyia, perquè no hi vol anar sol.....
Aquí us queda la programació. Ara vull veure comentaris!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Pastoret Rock val 5 euros l'entrada (força més barat que el Congost de Cap d'any, jeje) o força més barat que un Sielu o uns Menfis o inclús més barato que un cubata a Menfis! jeje. Apa, espero que no hi falteu!

Anònim ha dit...

Divendres m'està bé, queda a prop de casa.
Ah! divendres a les 9:30 duel a muerte entre l'asfe i el suria! (oriol vs marc) pot ser espectacular, sobretot nosaltres l'asfe, que acostumem a practicar un Basquet-Humor molt bó.
I jo dissabte ja veurem si surto pq tinc un casament dssabte al matí que pot ser infinit i molt cansat. i jugo diumenge. marc

Anònim ha dit...

Vaya cracks els entrenadors que programen un partit amistós un divendres a la nit. Kin nivell d'entrenadors i de preparadors físics que teniu al bàsquet...
Wenu, o potser us veuen tan forts que pensen que com més partits jugueu en un finde millor, jeje. Ja que esteu tan forts, sortint del partit, cap al concertillo! apa dw!

Anònim ha dit...

Sisi, un partit amistós divendres a la nit, un partit decisiu dissabte, i un segon partit desisiu diumenge! que ens juguem el descens i hem destar ben descansats!! i avui entrenem. marc