2/5/07

evolucio del material

A continuació us mostraré com ha anat canviant el tema del material a l'hora de "construir rollos", és a dir, a tirar la canya.

Els pioners en el tema van començar els seus treballs amb la parella típica, el PIC I PALA. Una de les primeres persones a utilitzar aquest mètode va ser el Xavi, recordem l'estiu del 2005 a Menfis, picant pedra a la Gloria, fins a quedar afònic (el resultat és secret de sumari...;).




Més endavant, la cosa va anar evolucionant, i vam descobrir: EL Taladro, més conegut per la seva marca més representativa, BLACK'N DECKER. Aquest descobriment ha estat declarat estri essencial pels tiracanyes més consagrats del nostre país, els noms dels quals no dire, tot i que tothom ja es pot fer una idea de qui són...




El tercer invent és una evolució de la molt utilitzada Black'n però amb molta més potència tot i que amb la mateixa poca efectivitat. Estem parlant del MARTELL PNEUMÀTIC.Una eina molt utilitzada pel nostre amic Oriol, alhora de entaular converses unidireccionals cap a la esvelta d'ulls blaus i representant internacional, la Ucraniota (el resultat torna a ser secret de sumari).







Per acabar, i pensant que la evolució es quedaria amb el Martell, tenim constancia que un rostre conegut per tots nosaltres cada dissabte a Menfis, destacat per les seves multiples facetes en el mon de l'espectacle, va utilitzar un nou i revolucionari mètode amb l'ús d'un innovador instrument d'atac. Evidentment estem parlan del Ferran, i l'eina utilitzada va deixar bocabadats als seus companys, mentre la feia anar amb una destressa i soltura, digne del treballador picapedrer més en forma del moment. Durant hores i hores va fer anar la grua de demolició més gran construida, amb la bola de gran tonatge com si fos una simple piloteta de pin-pong. Va ser una fita digne de veure i dificil de repetir. ( el resultat evidentment, TOP-SECRET).




A partir d'aquest dia, el nostre amic callussenc ja noes diu Ferran Puig, sino DEMOLITION MAN!!!!!!!!!!


6 comentaris:

Marc ha dit...

OOOOOOOO! ! ! Brutal! BEERUTAL ! ! Impossible de descriure millor! Sembla molt exagerat però reflecteix perfectament l'evolució de l'espècie.
Evolució que avança imparablement cap a una nova espècie que ves a saber que serà capaç de taladrar, oju noies...

Anònim ha dit...

Jajajaja. Xavi, t'has currat l'explicació i les fotos, felicitats! Penso que has fet uns comentaris força dignes, molt bé nano!
A veure quina serà la següent eina, o ens quedarem amb la de gran tonatge...
Ferran.

Xavi ha dit...

jo ja et veig utilitzant explosius de voladures, goma 2, dinamita... Tot sigui x aconseguir algo... jiji.

Anònim ha dit...

jiji...gran estudi sociologic...xò he de dir, com a membre del gènere femení, que majoritàriament preferim mesures de menor impacte, el mètode "demolition man" pot causar "estragos" tals que, no és d'extranyar que la "individua" en qüestió surti corrents si et torna a veure, si el seu estat etílic es menor que l'última vegada, o una altra possibilitat és que directament li hagi caigut l'orella a trossos,però, be...aket pais es lliure, us animo a continuar evolucionant, sobretot si es cap a mètodes més subtils...apa, salut!

Anònim ha dit...

tot pot ser k en akesta gran evolució del material la nova tecnologia acabi fallant, també s'hauria d'analitzar la pedra sobre la que es pica.......

Anònim ha dit...

... el tema black&deker el vaig fundar jo... tot i que l'oriol i el ferran el van perfeccionar...