3/5/07

Ja som 3.000!!!!!

Corria un dia del mes de Gener del 2007 quan, el Marc va tenir la idea i el muntatge de construir un blog. Va crear la primera entrada "Neix el nostre blog", dies més tard va aparèixer la primera entrada al blog amb una foto! "Els 4 patges", més tard va aparèixer la secció dels anàlisis i les programacions de cada setmana, més tard van aparèixer les semblances raonables, i més tard videos de tot tipus: Oriol practicant el futbol-curling, ferran esperant el bus, feliu ballant nose què..., marc fent experiments dels seus...

Han anat passant diferents notícies pel blog, i el blog ha anat evolucionant. Que si ara podem penjar coses a l'agenda, que si ara podem posar notes tipo post-it, que si ara podem penjar fotos de tots tipus i ens les podem descarregar si ens fan gràcia. Tot ha anat evolucionant, tot en 5 mesos de vida.

Amb aquests 5 mesos de vida, el blog sembla que no toca el seu fi, sinó al contrari, cada mes hi ha més entrades (de les 8 del Gener a les 24 de l'Abril), cada mes entra més gent, i fins avui, que podem dir que hem arribat a les 3.000 entrades!

Queda lluny el milió d'entrades que vaig planificar, però...qui diu que hi ha alguna cosa impossible????

Espero que en aquests 5 mesos de vida, vosaltres hagiu pogut disfrutar tan com ho he fet jo amb el nostre blog. I us segueixo animant a que no s'apagui la flama del PDC!
Feliços 3.000! Espero que us hagi agradat l'escrit, jeje. Visca el Passeigdecallús!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MOlt currat! Dona anims per seguir fent tonteries per posar aquí. marc

Xavi ha dit...

se ma escapat alguna llagrimeta i tot, eh!!!