21/5/07

Anàlisi setmana passada, i Programació setmana del 21 al 27 de Maig

Ja arriba la secció més antiga del blog. Com a cada inici de setmana vaig a fer un anàlisi del què ens va portar la setmana passada. El dijous passat el Xavi i el Ferran van anar a fer la prova de reciclatge de socorrisme a barcelona. Calia superar la prova per poder treballar a l'estiu. Després de quasi 3 hores tancats a les instal.lacions de les picines d'Esplugues, vam sortir amb un APTE! Destacar que el Xavi quasi fa suspendre a dos socorristes degut a que es va prendre massa seriosament lo de fer-se l'ofegat, jeje.
El divendres vam quedar després de sopar per anar a la Maduixa i després uns sielus. Evidentment, vam tancar-lo. Participants:Oriol Fran, Ferran. També vam trobar a l'Albert Prat, i li vam fer de taxi fins a Callús. Recompensa? Doncs entrada gratis a la Carpa del Riu per la setmana que ve.
Dissabte era la celebració de l'aniversari del Marc. Vam anar al TRAS-TER. Assistents: Oriol, Fran, Marc, Miki, Raquel, Xavi i Ferran. Bon sopar i cap a la maduixa que hi falta gent! Allà a la maduixa vam ajuntar-nos amb un grup de 5 noies provinents de Sant Hipòlit de Voltregà, i tots junts, cap a la Carpa de Menfis (que l'inaguraven). A mi personalment, a l'entrar vaig poder sentir l'agradable sensació que d'aquí a res ja som a ESTIU! Evidentment, vam marxar quan tancaven, jeje.
Diumenge tarda: La colla va quedar a les 6h al PDC per anar al PDM. Amb la col.laboració de Pep Barrufet, que va explicar que al matí va guanyar una cursa a Solsona (miki 5è) i els hi van regalar una nit d'hotel al HILTON de bcn! Felicitats als dos! Un parell d'horetes a la Xixonenca i després al Frankfurt Albert per sopar. Al mateix temps el Madrid guanyava a l'ultim minut a Recreativo! Ai no, perdó, a Huelva! jejeje. I el barça matxacava a l'Atletico de Madrid per 0-6. A veure si encara som a temps de recuperar el liderat.
Programació setmana:
Dimecres 23: Felicitar al Marc Portella!!!
Divendres 25: Sopar + Maduixa + Carpa del Riu! Arriba la inaguració de la Carpa del Riu! Tindrem una invitada especial: Desde Barcelona, Roser Rios. A veure si podem fer una festa ben grossa!!!
Dissabte 26: Jo tinc sopar amb el CF Callús, així que per la meva part, m'afegiré a la festa a les 12h. Ja em direu on parareu.
Apa, res més, ara comentaris per favor!! Qui vindrà? Qui no vindrà? Noves propostes d'actuació? Au vinga Callussos!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Fe de erratas: la cursa q va guanyar BArru era a Montclar, no Solsona.
XAVI

Marc ha dit...

Jo divendres entrenu, i despres he de confirmar si tinc o no tinc sopar d'equip. i dissabte si que tinc sopar d'equip. Vamus, que en tota la temporada hem fet un sopar i ara que ja sha acabat en farem 2 de seguits....

MIKI ha dit...

Jo divendres no se que fare, el dissabte segur que no vaig a correr a coll de pal.

ØriøL ha dit...

Jo el divendres tinc sopar d'equip, per tant ja ens trobarem per allà la carpa. I el dissabte si hi ha algú que s'anima doncs jo no crec que tingui res a fer :)

Anònim ha dit...

A veure, jo el dissabte allà a les 12h ja estaré disponible. I divendres qui vindrà a sopar??
Doncs crec q lo millor serà quedar després directe a la carpa...
Ferran