10/7/07

Torneig de Volei a Puigreig: VOTEU!

Ahir va començar el torneig de volei de Puigreig! Un clàssic entre els clàssics, i més després de que aquest any no poguem anar a Cunit. El torneig dura 5 dies, de dilluns a divendres, cada equip juga dos dies més el divendres que hi ha les finals. Nosaltres comencem avui, amb dos partits, seguim dijous i si tot va bé divendres també.

Des d'aquí us convidem a que ens vingueu a animar, doncs l'afició puigreigina va molt forta amb els seus equips i l'afició més ultra ens la té jurada.

Després d'uns anys guanyant el torneig de forma aclaparadora, els darres 2 anys les coses no han anat tan bé i hem caigut eliminats ràpidament, però tot i això aquest any també tenim alguna esperança de fer algo positiu en el torneig, arribar a la final seria tot un èxit.
Ara bé, no estaria malament sondejar que pensa la gent, sobre quin paper farem. Voteu !

Volei Puigreig: Quin paper farà l'equip del PDC?
No arriben a semifinals
Arriben a semis i queden 4rts
Arriben a semis i queden 3rs
Arriben a la final i queden 2ns
Arriben a la final i la guanyen ! ! ! 1rs ! ! !
Free polls from Pollhost.com

5 comentaris:

Marc ha dit...

Com veieu al costat de les entrades ja no hi ha lo de les notes xungues. No ha tingut èxit doncs a fora! tot i així potser si que hi ha lloc per posarhi les votacions obertes que hi ha, així es poden seguir fent entrades però tb es pot segui votant!

Anònim ha dit...

Avui dimarts hem debutat a Puigreig...em debutat amb dos partits, contra dos equips amb cara i ulls...tot i això gran partit dels "elpasseigdecallus" i dos victòries: 21-7 i 21-8.
Dijous juguem el 3r i el 4t partit, esperem seguir jugant bé!
Avui tenim una persona de públic: la Raquel! a veure si dijous ve més gent!!!
Ferran.

Xavi ha dit...

Els dos ultims anys no ens han elimitat, vui recordar q fa dues edicions el vam guanyar, i que de 5 torneijos q hem fet alla, n'hem guanyat 3. No sta nada mal!!! Aket any, akip de galactics. A fondu!!!

Anònim ha dit...

Avui dijous juguem a Puigreig 2 partits més de la lligueta...
A per dos victòries més EKIPOOOO!!!
I demà divendres comencen els vuitens de final...demanem a l'afició callussenca que vingui a apoiar a Puigreig!
Ferran.

Anònim ha dit...

2 victòries més cap a la sacaaaa!
El primer partit d'avui dijous era difícil, ja que jugavem contra 4 nois que juguen tot l'any q volei, a Manresa....al final, victòria per 21-17. El segon partit més fàcil...hem guanyat 21-9
Demà divendres 2 partits més i comencem els vuitens de final!!
Veniu a animar!