14/3/07

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana 12 al 18 Març

Doncs bé...aquest cap de setmana passat va ser light. Tot i que dijous vam fer una gran festeta amb la Marta i l'Ester (llàstima que només sortissim Oriol i jo..pq realment ens ho vam passar molt bé) i divendres va ser suau (descans). Dissabte va arribar el dia del Barça - Madrid...el clàssic va sorprendre a molta gent...va ser un partit excepcional 3-3 i quasi ens enduem la porra de l'Stop e Ori?? 285 euros!!!!!! Però vam posar 3-2. Després uns Menfis amb el Fran també. Va estar força bé...unes ucranianes Ori!! Ja la tens!

Per aquesta setmana....dijous???? Jo (el Ferran) al matí me'n vaig a veure a entrenar al Barça!!! M'ha tocat un sorteig i tinc el privilegi d'estar a l'entreno amb els entrenadors Rijhaard, Eusebio, Unzue, Seirul.lo!!! Que guai! Nit???
Divendres tinc sopar amb els del Manresa, després uns sielus?? Dissabte...toca uns Menfis, tranki Ori i Fran....ja sé que heu d'acabar la feina del dissabte passat, jeje.

Tema setmana santa...Anem a Casa Ori a Castellnou de diumenge a dilluns. Victor i Maria són els únics dies que poden. Així que Ori, esperem que no ens fallis!!! Aquí podeu anar posant comentaris vostres! Apa adéu!

4 comentaris:

Xavi ha dit...

Per variar sere jo el qui posi algun comentari.Com alguns ja sabeu plego de l'escola desqui el diumenge 1 abril, o sigui q passare la semana santa x aki i aprofito x confirmar la meva assistencia a la mega-festa castellnou.A partir de llavors estare tots els findes x aki. El cap de semana, com sempre a Puigcerda, x tant ja manireu explican les vostres batalletes. En fi, res mes, ens la veiem!!

Marc ha dit...

Molt be! això de l'Analisi semanal del Cap de setmana, Ja és la Secció més important i continuada del blog, segueix així.

Pel que fa a la Mega-festa CasaOriol anem pensant coses (jocs, menjar, beures...)

La colla ha dit...

Jo (ferran)proposo: anar-hi diumenge just després de dinar. Però per tot això ja s'hauria d'haver anat a comprar menjar i beure. Seria arribar, fer jocs de tarda, sopar + jocs de nit + dormir + llevar-se, recollir, i marxar a dinar tots junts a comentar la jornada...jeje.
PD1: Ori ja ho has demanat per diumenge?
PD2: Llista d'assistents: Victor, Maria, Oriol, Marc, Massana, Ferran...qui mes??
Alguns fitxatges???

Anònim ha dit...

La Raquel, el Miki i el Fran, i si voleu fixar a algu...