26/3/07

Anàlisi del cap de setmana, i Programació setmana del 26 al 1 Abril

L'anàlisi d'aquest cap de setmana es resumeix en que...dijous va ser un dia discret, tothom estava agafant forces per entrar al cap de setmana. Arriba divendres, i...el Ferran tenia sopar de futbol del Manresa, Marc estava mooolt cansat, Miki i Fran treballaven a les 5h del matí i no van sortir, i Xavi a la Molina. Vist aquest panorama, l'Oriol no va sortir. Jo (Ferran) vaig fer uns cafès Paris (que bona està la cambrera!! El Toni de la MAduixa li podria fer una oferta!!! i acte seguit uns Sielus. Arriba dissabte, partit de futbol a Callús, Oriol i Miki venen a veure el futbol!!!! Al final, 3r temps a l'Stop, 3 hores que passen volant a l'Stop anar parlant amb un i amb l'altre i anar bebent (que guapo és el 3r temps), i a les 10h quedem al passeigdecallus. Avui hi ha noves incorporacions: Albert Prat, Pili, Alcober i Nil. Total, que som 9 a sopar, i anem a un lloc nou a sopar!!! Sopem tapes, uns lambruscos, acte seguit anem a la botellita (SALA CALLÚS!!!! Quins temps!!! memorable!) i uns MENFIS! Fins a tancar, és clar!

Programació setmana...El Xavi segueix treballant a Vic, el Ferran acaba Cardedeu, i dimarts nomenaments...pròxima destinació a...
Dijous 29 hi ha programat una sortideta a barcelona (ens han convidat unes noies a un pis de 200m2. Deu ni do!!! Més gran que el meu i tot! Marxarem de manresa a les 10:30. De moment apuntats...Oriol i Ferran. Qui vulgui venir, està convidat!
Divendres 30. Em sona que hi havia alguna cosa, però ara no em ve a la ment...si algú li sona algo, que ho apunti als comentaris.
Dissabte 31. Quedem a les 10h al passeigdecallús. Anem a sopar i hem de parlar de lo de setmana santa, així que pregaria la màxima assistència. Després uns MENFIS? Estic obert a propostes.
Deixeu comentaris, que aquesta setmana dóna a parlar.

5 comentaris:

ØriøL ha dit...

Tu Ferran ets un puta... ;) Sempre m'agafes en moments de debilitat per liar-me a sortir per BCN! I clar, ara ja no puc dir que no jeje.

Divendres depenent de com podem tenir una incorporació. Unes Carmenes Caroses pot ser que s'apuntin a fer uns Sielus.

I Dissabte em va bé la proposta. Acabem de parlar de la setmana santa i ar menfí :)

Oju a la setmaneta de relax que ens hem proposat eh... S'ha de començar a agafar el ritme per la setmana santa, que sinó deprés arribarem freds!

Marc ha dit...

Aquests analisis cada cop son mes llargs i detallats!
Jo en principi m'apunto per divendres! Cullo Oriol quin tros de comentari.

La colla ha dit...

Marc, dissabte no pots faltar!! S'ha de parlar de semana santa, compres, activitats, horaris...em de saber la disponibilitat de tothom.
PD: Espero que hagis trucat a la Noemi.
Apa dw

ØriøL ha dit...

Pocs comentaris que fico s'hauran d'escriure bé no? :)

Xavi ha dit...

Aket finde es lultim q treballare a Molina, el pis encara el tindre fins finals d'Abril xo ja no crec q hi puji massa mes. Akesta semana stare tota a la Cerdanya a partir de dimecres (tinc eskiada am l'insti, jeje). tot aixo u dic pq maneu informan de les decisions i propostes x la semana santa i aixi stic al dia de tot.