21/3/07

Aposta nº1

Doncs nose qui és la Laura, però podeu votar si creieu que vindrà i amb qui vindrà. Tot i això l'aposta que val és la que s'han fet el Xavi i el Ferran, això només és un sondeig que es pot o no acostar a la realitat... ja ho veurem.

Laura's friends?
la Laura no ve
la Laura ve sense cap amiga
la Laura porta 1 amiga
la Laura porta 2 amigues
la Laura porta més de 2 amigues
Free polls from Pollhost.com

10 comentaris:

Marc ha dit...

avui l'activitat al blgo s'ha despertat

Marc ha dit...

Ah! Podreu votar un cop al dia

Xavi ha dit...

jo crec q a part de les votacions, hauriem de fer apostes tots, sobre aket tema. Cadascu aposta a una opcio (es poden repetir) i qui guanya rep tans cubates com jugadors perdin. En el cas q hi hagues dos guanyadors, el premi es reparteix entre els 2.(ve a ser com una porra). S'ha entes no??

doncs la porra keda oberta, la data limit es DISSABTE 30 MARÇ totes les apostes fetes despes daket dia a les 12 de la nit keda anulada.

Si algu te alguna proposta o modificacio de les regles q parli ara o calli per sempre.

La colla ha dit...

Collons quina poca feina xavi que tens....jo avui em quedo pringant la tarda a Cardedeu! No ho he entès massa axo teu...podries posar algun exemple?? Crec q es veuria mes clar! Apa fins aviat! Demà uns sielus!!!!!!!

Xavi ha dit...

collos ferran,se ta dexplicar tot eh...jeje.
exemple: cadascu aposta q vindran:
xavi: 1 amiga
ferran: ningu
marc: 2 amigues
oriol: 1 amiga
miki: ningu
fran: 10 amigues.

i al final pos no ve ningu. pos guanyen ferran i miki, x tant els demes q han fallat, han de pagar un cubata cadascu als guanyadors. Serien: 4 perdedors (xavi, marc, oriol i fran) q pagarien un cubata cadascu a repartir entre els dos guanyadors, es a dir 2 cubates x cada guanyador. x tant si perds nomes pagues un cubata, en canvi si guanyes en pots rebre mols, depenen de lo arriscasda de l'aposta. (es com una porra).keda clar???

La colla ha dit...

Ok xavi, merci per l'exemple, ara m'ha quedat clar, ets un bon profe...però jo veig que aquí tu tens avantatge!!! Perquè si les apostes son fins l'últim dia a la nit, tú ja sabràs quantes amigues venen (tens contacte directe)...jo crec q tú hauries de ser el primer en apostar, i no pots canviar-ho, sinó parteixes en aventatge!
Què hi dius?

Anònim ha dit...

jo dic , entrada récord pel que fa a comentaris

Xavi ha dit...

si ti fixes, e posat data limit x fer l'aposta el 30 de març, aixi no podre afavorirme dels canvis d'ultima hora q hi puguin haver.

MIKI ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
MIKI ha dit...

No se qui es la Laura, pero jo ja e votat, pero em preguntu si aixo es pot demostrar, vull dir si es pot veure qui a votat i que a votat. Aixo d escriure aqui m agrada.