4/4/07

Anàlisi cap de setmana i programació setmana del 2 al 8 Abril

Perdó pel retard, és que acabo d'arribar de Palafrugell. A veure.... l'anàlisi de la setmana passada: Vam començar forts e miki? Dilluns nit unes sangries a l'ovella negre a bcn, un litret cada un i cap a dormir! Ara ja passo a dijous...vam sortir de festa per Manresa. Vam anar a sopar amb el Miki, Oriol i jo (Ferran). Gran sopar al...VIENA! I després a l'ovella negre, on es va afegir l'Ester (que guapa sta, però que intocable, a la vegada). Vam fer uns riures, uns beures i cap a Sielu, deu ni do l'ambient de Sielu. Vam quasi tancar-lo!! I això que era dijous. Va està moooolt bé. Divendres.....Repetimos! Altre cop a sielu, i deu ni do la taja q vam pillar...de tornada vam fer de taxi amb alguna noia que es va quedar sense transport, jejeje.
Dissabte....en principi era un dia mort...tothom tenia plans...així que jo (ferran) vaig decidir marxar a bcn a veure el Barça-Depor al Camp Nou...amb el Ramon, Mikelet i camarilla...després del partit vam poder colar-nos a la Zona VIP, que guapooooo, vam fer fotos amb els jugadors i tot! Dsp uns bucaros!!! Entrada gratis i cubates gratis! Gentilesa de...ROSER! Per altre banda, al final el Fran va poder sortir...i amb Oriol se'n van anar a fer unes maduixes ràpides (per complir expedient) i uns menfitoses!!!

Programació d'aquesta setmana:
Dijous tarda: Anar a comprar beure pel Birra Crucis!!! i també podriem aprofitar per anar a comprar lo de casa Oriol! Qui pot anar-hi? És l'únic dia que es pot anar, perquè després ja venen festes i tanquen!
Divendres: BIRRA CRUCIS a Súria!!!!! Evidentment que abans hem de fer un sopar!!!!!!!!!! Sopar i dormir a Can Miki...va be?
Dissabte: Matí dormir....Caramelles a Callús...tota la tarda. Sopar tota la colla i marxem amb el BUS CALLÚS cap a VIC! UEEEEEEEEE
Diumenge: Caramelles a Callús desde les 10h matí fins les 14h. Acabem amb una gran cantada final davant el Bar Garbi que fa posar la pell de gallina!!
14:23h Dinar amb la família
16:30h Marxem cap a Castellnou 2007! Passem la tarda, nit, matinada i matí!
Dilluns 9: Ressaca i a recuperar dels 4 dies de festa non-stop!
I recordeu que....."Cada dia que passa, és un dia de festa menys que podeu disfrutar al llarg de la vostre vida"
Ferran. Deixeu comentaris!!!!

3 comentaris:

Marc ha dit...

mega anàlisi de cap de setmana amb programació i tot! ok jo demà dic de segur si puc anara comprar

La colla ha dit...

Ei penya!! Poseu algo del vostre horari, s'ha d'anar a comprar, i jo sol no hi aniré...

La meva disponibilitat:
Dijous tarda, de 16h a 21h
Divendres: TANCAT
Dissabte: matí ressaca de Birra Crucis i tarda Caramelles

Així que jo només puc aquesta tarda...Dieu algo!Ferran.

Xavi ha dit...

Varies coses: segueixo am la cara de tonto pel preu del Bus, ja se q no es culpa vostre, xo no es va avisar q si anavem menys el preu es dispararia tant....ja se q es logic, xo em sento estafat. E fi, m'aguanto i pun, kin remei.
Segona cosa, jo dema anire a birracrussis, xo anire a dormi dora pq dissabta mati vui anar am bici, en principi Miki tb anira am bici, x tant lo de dormi a ksa seva u vex xungo, weno aixo ja u dira ell.
I tercera cosa: a mi em va be anar akesta tarda a comprar, no se si ja heu kedat o algo,ja em posare en contacte.