18/4/07

Anàlisi cap de setmana, i Programació setmana del 16 al 22 d'Abril

Primer de tot, perdoneu pel retard....Així cop l'altre cap de setmana va donar molt de si, en aquest ens ho vam agafar una mica més light. El divendres vam anar a fer unes maduixes amb el Marc, Raquel, Fran, Oriol i Ferran. Després vam anar a sielu. Res a destacar...
Dissabte van sortir a Menfis: Xavi Massana (l'home que només surt un dia a la setmana, i encara!!), el Fran (l'home estàtic) i l'Oriol (unes ucrainotes van caure). Sisi, pels comentaris escoltats, l'Oriol va triomfar amb l'ucrainota, i el va anar a veure a jugar a bàsquet, i aquest propassat dimarts van fer unes quedades. La festa va transcórrer amb normalitat. El Ferran tenia aniversari a Barcelona, i van anar a Costa Breve, per cert que els comentaris són: BERUTAL! ELSA PATAKIULAR! No estaria malament algun dissabte de fer unes sortides per la capital i no anar tan a Menfis (és una proposta que haurieu de tenir molt en compte!).
Per últim, una de freda i una de calenta: Així com el Miki va anar a fer la marató de París i va pinxar ,3h 20' (a veure si ens fa algun comentari al respecte), l'altre cara de la moneda va ser el Víctor Sada, que es va proclamar campió d'Europa, felicitats nano! T'ho mereixes! I a tú Maria també, per la part que et toca....

I tot seguit, després de la pausa publicitària.....la Programació de la setmana: PIM POM PAAA
(qui es vulgui anunciar en la pausa de l'anàlisi de la setmana que ho digui, que el pròxim dia li posaré l'anúnci).
Ja tornem a ser aquí, per parlar de la Programació de la setmana:
Dijous: sembla que la gent encara porta ressaca de la setmana santa, i no és per menys, perquè va ser un non-stop. Així que aquest dijous, no farem res...però aviso, el dijous de la setmana que ve, hi ha una de les millors festes d'INEF de l'any (El Paso del Ecuador) qui s'hi apuntarà??
Divendres: Podem fer unes maduixes i uns sielus. Ara que la Roser i la Queralt també llegeixen el blog, suposo que ens les tornarem a trobar, jejejejejejejeje. Algú proposa alguna cosa diferent?
Dissabte: Sopar de rigor, a les 10h al passeigdecallus! I la resta, ja és veurà....
Apa, aquí ho deixo...espero que els vostres comentaris flueixin, i poguem entre tots fer una festa més lluïda, o no! Adichatx!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Dons trankil k aket divendres segur k no ens trobem, perquè la Roser i la Queralt estem de colònies, valeee?? xDDD potser el proper, però ja farem veure k no us veiem... ¬¬

ØriøL ha dit...

De moment un parell d'aclaracions ràpides de l'anàlisi:

- Jo no he triumfat pas...
- El dimarts no vaig quedar amb ningú

Dp ja hi hauràn més comentaris (que ara toca treballar... jeje)

Anònim ha dit...

Ostres, em sap greu Roser i Queralt. No volia ferir-vos la sensibilitat. Ho deia en conya! Si nosaltres encantats de saludar-vos per Sielu! Apa, que vagin molt bé les colònies amb els nens (pobre de vosaltres que us endugueu nens del futbol!!!)
Ferran.

Marc ha dit...

A veure això s'ha d'aclarir! vas triunfar o no! Crec que els que no vem anar a menfis ens mereixem una explicació del que va passar am la Ukrainesa, aixi amb detalls com fda el ferran quan parla de la seva vida privada.
No, es conya! ja ens ho explicaras!

ØriøL ha dit...

Ja, però jo la vida privada passo de penjar-la en un blog (antítesi del que és privat) :)

Xavi ha dit...

l'home q nomes surt un dia a la semana, akesta semana fara el mateix. Ni dijous, ni divendres, jo directament dissabte, ja kedarem.
I evidentment, festa equador INEF ja sabeu q no anire, x multiples raons q ja coneixeu.

Anònim ha dit...

pq poses en meu nom i cognom?? jo crec q posan Xavi o MAssana la gent ja sabra ki soc no?? O es q em tractes aixi pq soc de SUria?? o es q aket blog el llegeix gent anonima q no em coneix?? o es q et aixi i ja sta??jeje

Anònim ha dit...

Jolin, només sabeu que criticar...sino critiqueu no esteu contents...doncs jo poso el que em surt de les meves parts!
Apa XAVIER MASSANA GARCIA que viu a Súria i té 25 anys a punt de fer-ne 26 i està solter! Fins dissabte a la nit, perquè divendres no sortiràs que tens de córrer en bici el dissabte al matí.
Ai, nosé si ha quedat clar a qui em refereixo, el pròxim dia ja intentaré fer-ho millor.
Ferran Puig Just

Xavi ha dit...

ets mol burro eh!!! jeje

Anònim ha dit...

Aquesta frase és de l'Oriol, no li copiis...:P (F.P)

Anònim ha dit...

He quedat encantat de les propostes que han sortit per fer aquest cap de setmana. Bé, espero que la setmana que ve, que hi ha 4 dies de festa (per alguns), per altres dimarts festa, doncs que surtin unes propostes elaborades.
F.P.

Anònim ha dit...

podem anar a sielu divendres i menfis dissabte, q es super elaborat i original!!!