30/4/07

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana del 1 al 6 de Maig

L'anàlisi dóna molt de si aquesta setmana, intentaré ser breu. El començarem per dijous. El dijous l'Oriol i el Xavi van anar al Circ do Solei (nose com s'escriu) i van tornar ben satisfets de l'actuació. En arribar a Manresa vam quedar per anar a sopar al Viena. Després de sopar vam anar a fer unes maduixes...I va aparèixer l'Albert Prat (germà del KIKO). L'Oriol i el Xavi es vam retirar ja que havien de treballar divendres, però l'albert i el ferran van anar de festa a barna. Genial!!! Torno a repetir que s'hauria d'anar més sovint de festa a barcelona, la festa de menfis està bé, però ja es massa repetitiu. És com quan cada dia menges sopa, que al final t'agrada, però t'acaba avorrint, jeje. Doncs bé a barna genial. Up and down. Vam tornar a Callús a les 7:30 del matí, jojojojojojo.
Divendres ningú va fer res, a descansar. Dissabte vam anar a sopar a la Dolce Vita, i tot seguit: Maduixes + Karaoke + Menfis, perdó, m'he equivocat...Maduixes+Karaoke+Mossos d'esquadre+Menfis. Sisi, de camí cap a menfis ens van parar els mossos. Van fer bufar al Ferran, i per sort, no li van posar multa, va donar menys de 0,25 , per tant, no és multa!jeje. Però el que si que van veure es que anavem 6 al cotxe!!! Apa, PAM, multa. Tot i això ens vam escapar d'una i bona, ja que almenys no em van treure punts del carnet. Em recordo d'haver rallat durant 20 minuts al Mosso per a que busqués una alternativa i no em treiés punts del carnet. El que si que no vam evitar va ser la multa (que per cert, el conductor no s'en fa responsable, ja ho va avisar en el seu moment).
Els 6 components del cotxe: Xavi, Oriol, Fran, Laura, Marta i Ferran. Van acabar a Menfis fins a les 5:30 hora que van tancar. Diumenge a recuperar-se de la festa. Va ser un dia que recordarà més d'un, almenys jo,no en tinc cap dubte, ens en vam escapar d'una i bona! almenys ja vam fer algo diferent, jejejeje.

Programació de la setmana: Dilluns nit, festa al pis de barcelona. Convidats? tothom que estigui disponible, quedar-nos a dormir a barna i dimarts matí platjeta, dinar i.....aprofitar el dia de festa com es pugui.
Aquest finde que vé, que engloba el dijous, divendres i dissabte està tot a l'aire...aixi que deixo obert els comentaris per a que feu propostes vosaltres mateixos. Apa, que afloreixi l'imaginació!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquí queda pales el rencor de tants anys i anys de tortura quan era xica... no t'aleteris ferran, era en bon rollo...

Salut!

Alba

Anònim ha dit...

Albaaaa!!! jajajja kina gràcia axo d la tortura d kuan eres petita ee! pk io tb recordu certes "putades" k m feieu m germana i tuuu! ¬¬ sisi, k u sapiga totom: l'alba capsada i l'alba badia tallaven els cabells d la meves nines!!! :( jejejje

cuida't molt albeta, i no et kedis a Mèxic a viure ee :P un petó!

Anònim ha dit...

Ome Alba!Ara si que m'agrada, que firmis! Que et vagi molt bé per Mèxic!
PD: Ja tens el mexicà que vas dir que anaves a buscar? jeje
Ferran.

Anònim ha dit...

ola mexicana!!

ja era ora k t'indetifiquessis, pk alguns ja tenien l tensió una mica alta...jejeje

espero k fagis + kmentaris dakets dels teus...!

fns aviat i aviam kin dia ens tornes amb un mexica bn wapo..

Anònim ha dit...

ai x cert, sóc l rosereta

Anònim ha dit...

Aquest Divendres 4 de Maig fem BINGO al Bar Stop. Organitza C.F.Callús. Esperem que tothom vingui. Els vostres problemes econòmics s'acabaran divendres. Ja veureu com tindreu SORT!
Divendres a les 11h nit al STOP. Ens veiem!