14/5/07

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana del 14 al 20 de Maig.

Arriba l'anàlisi, i començant per divendres, dir que divendres vam tenir concert al poble. Van venir els Pastorets Rock. Abans però vam anar a Stop a fer unes prèvies. En arribar al Casal començava el concert, però...i la gent?? Els Pastorets Rock van començar a actuar amb 10 persones a la pista! Poc a poc la gent va anar animant-se i quan es va acabar el concert podriem dir que hi havia un centenar de persones animades ballant. Llàstima de no haver-se animat abans. Dir que el grup ho va fer mooolt bé!! Així que Oriol, Marc, Fran, Miki i Ferran, junt amb molta altre gent del poble s'ho van passar força bé.
Dissabte vam quedar per fer una sortida per Barcelona. Vam anar a sopar a barna amb el Gerard, Oriol, Xavi, Fran i Ferran. Després de sopar vam anar al Varités i després a l'ovella negre (que gran!) i ben entonats cap a Razzmataz. Feia temps que no entrava en una discoteca tan gran! La nit va ser diferent a la dels altres dissabtes pel sol fet d'estar en un lloc diferent a l'habitual i amb moltissima gent als voltants! Va ser tot un espectacle que aquí no podria acabar mai de posar detalls i detallets. Per tan, secret de sumari. A dormir, tots al pis de barcelona....tots?? Wenu, potser tots no, jeje.
A les 11h del matí ens vam llevar i vam tornar cap a Manresa, vam anar a fer un granizat a la Xixonenca, i a dinar a caseta. Al vespre Oriol, Xavi i Miki encara van tindre temps d'anar a fer uns cines.

Programació setmana:
Dimecres: Aniversari del Marc. Penseu a felicitar-lo!!!
Divendres: Jo (ferran) tinc sopar de futbol amb el Manresa. Després m'afegiré amb vosaltres per fer uns sielus. No??
Dissabte: Celebrem l'aniversari del Marc. Quedem a les 10h al PDC per fer soparet i després podem sortir de marxeta. Proposeu llocs!
Aneu posant comentaris sobre això i sobre qui vindrà i qui no pot venir.
Amb mi ja hi podeu comptar!

5 comentaris:

Xavi ha dit...

Despres del gran exit, en molts sentits, daket dissabte passat, a mi mestaria be repetir algo similar. Xo se q a algu no li va massa be... x tant, tic obert a kualsevol opcio.

Anònim ha dit...

Ostres, aquí hi ha un petit error, l'aniversari del marc no és aquest dimecres, o sigui, ahir, sinó que és dimecres que ve. De totes maneres, dissabte ho celebrarem. Dissabte a les 10h al PDC!
Ferran.

Anònim ha dit...

jo jugao a les 19:30 a les franqueses, suposo que a les 10 hi seré, sino espereume!

Miki escriu algo! que estas desaparegut

marc

Anònim ha dit...

MArc, si no hi ets, ets fots!!! ni q celebressim el teu aniversari...
xavi

Anònim ha dit...

jojojojjajajajajajojojoj
Es veritat Xavi, a veure que es pensa aquest! Marc podem celebrar el teu aniversari sense tu e? Que et penses? Que ets imprescindible? jejejeje.
Ferran.