30/5/07

Anàlisi cap de setmana i Programació setmana del 28 al 3 de Juny

Perdoneu pel retard, però és que porto uns dies q no he entrat al ordinador. Bé comencem:
Divendres passat vam quedar després de sopar per fer unes Maduixes, i tot seguit....NO! No vam anar a SIELU!!! Era l'inaguració de la Carpa del Riu...Allà a la Maduixa el Toni (jefe) es va estirar, i fins i tot ens va regalar algun cubata, i al marxar...Xupitos!!! Així que el Fran, amb 6 cubates a damunt, el Marc, i el Ferran...cap a la carpa...per allà hi havia l'Oriol. La carpa va fer recordar vells temps, significa que l'estiu ja es aquí, i a l'estiu tot es transforma. Hora de marxar, les 5h. Agafem cotxe, i au....els Mossos! Baixa la verge i tots els Sants del Cel i 0,25 pel conductor, per sort, al límit, em salvo de la multa! jeje.
Dissabte: En Ferran tenia un sopar de futbol, així que Xavi, Oriol i Fran van anar a sopar a Sant Joan, tot seguit...a la Maduixa. Aquí és on es va incorporar el Ferran. I avui si, no podia ser d'altre manera, uns Menfis. Amb les carpes ja obertes.... Allà a Menfis hi han vàries coses a destacar, potser la més destacable podria ser unes canyotes que li van tirar amb el Xavi, i que, per sort, es va aguantar nosé com...perquè la tia al final la van pillar fornicant al WC amb un altre tio, i clar....ESTAS NOMINADA I EXPULSADA DE LA CASA! Espectacle total! jeje.
Diumenge Xavi, Oriol i Fran van anar al cine. Resultat? Doncs que ho posin als comentaris...Destacar que Oriol va poder agafar finalment el seu cotxe de Manresa, que l'havia deixat divendres a la tarda, new record! 48 hores el cotxe a Manresa...deu ni do!!!jejeeje.
I comencem una nova setmana:
Dilluns 28: Últim dia de treball de Ferran a Montornés
Dimarts 29: Nomenen a Ferran a Avià (per fi a un poble apropet de Manresa!)
Dimecres 30: Sant Ferran (moltes gràcies pels que m'heu Felicitat! I els que no, molt malament...jeje, és conya, a tothom li pot passar oblidar-se dels sants.)
Divendres 1: Quedem després de sopar, a les 12h al PDC. Demano que poseu propostes per fer...
Dissabte 2: S'obre la piscina de Callús!!!!!!!!!!!!!!!! A la nit, a les 10h al PDC: Propostes obertes a la zona de comentaris
Diumenge 3: La piscina de Callús compleix el primer dia oberta del 2007. El Ferran treballa de soco tot el dia, així que ja m'esteu venint a fer companyia!!! A les 8h del vespre proposo uns VOLEIS! Així estrenem la nova temporada!
Apa, tot vostre....ara comentaris vostres, i moltes propostes!

4 comentaris:

Xavi ha dit...

Quatre coses a dir. Primer, vui dir q la tia q em va tirar la canya a mi i a mig Menfis, va ser lo mes bestia q e viscut a les propies carns, vam riure moooolt.

En segon lloc, diumenge no vam anar Cine, vam fer uns Frankfurts Albert i despres Xixu (tb venia Miki).

Per ultim, jo dissabte tinc despedida tot el dia, xo diumenge, si encara tic viu, stare x aki x fer unes piscinotes i uns voleis i lu q faci faltaaaaaa!!!!!

Anònim ha dit...

Felicitats!
Cullo 0,25 ja et va anar just! bueno aixo per ferme esperar fins les 4 a la carpa! (tot i que hi va haver uns moments backtomanila)
marc

Anònim ha dit...

OOHHH Me'ls he deixat Marc, quins moments! Vaig disfrutar molt amb akella musica!!! Vaig trucar al Xavi i al Moncu (del pis de bcn) pq compartissin amb nosaltres els grans moments, va ser genial!
Ferran.

Anònim ha dit...

Va ser màgic, com fet a propòsit, just quan el Cisco va anar al lavabo, com si aquelles músiques només fóssin pels veterans, en Fran no hagués sentit el mateix... marc