17/5/07

La teoria dels viatges pel temps

Actualment la humanitat no té la tecnologia de viatjar pel temps al seu gust. No pot anar endavant ni (menys) enderrere. Els entesos creuen que ni tan sols en un futur podrem viatjar en el temps, ja que si els pròxims humans haguéssin inventat la màquina del temps segurament ens haurien visitat, o si més no, haurien viatjat al passat per evitar desgràcies i probablement haguéssin deixat pistes de la seva existència.
Però això no és al que anava, lluny de màquines provistes de tecnologia desconeguda la Natura ens ha proporcionat formes de viatjar en el temps. De viatjar endavant en el temps. Estats Psicològics capaços de fer passar estones de temps instantàniament.
Alguns exemples evidents són les hivernacions dels ossos, que fan passar el fred de l'hivern en questió de moments.
Per als humans l'exemple més clar és dormir. Dormim a les nits d'entre setmana perque són les més aborrides, dormim i passen ràpid, en canvi les nits del cap de setmana, com que hi ha ambientillo no les dormim.
Un altre exemple són els viatges en el temps mentre estem desperts, força corrents als diumenges al matí/migdia. No teniu la sensació d'arribar al diumenge al vespre i pensar, que he fet avui, és que no he fotut res! m'ha passat volant!
NO! VIATJANT! hem viatgat en el temps,
Estat: EMPANAT.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Que cabroon!!! Vaya videos que publiques!! Victor!!! Penja el video del Marc a CUNIT JAAAA!!!!!!
L'explicació d'aquesta empanada és que estava mirant un partit del Barça per la tele que hi havia al menjador, i com últimament són tan avorrits, em vaig quedar així...
jejejejejeje.
Ferran.

Xavi ha dit...

l'explicacio es q hi havia una pelandrusca ensenyant el tanga i li miraves a l'alçada de l'esquena que el portava...PILLÍN!!!!

Anònim ha dit...

Wenu, sigui quina sigui l'explicació vull puntualitzar dos coses:
1.-El video és molt bo, estava molt empanat, però molt!!! La veritat es que em recordo que era el Restaurant de Stop Self de Palafrugell i que estava mirant la tele, però nose què feien...
2.-Referent al comentari del marc que diu: arriba al diumenge a la nit i no he fet res, no comparteixo l'opinió. Jo els diumenges sempre procuro de fer algo, sinó si que perds un dia del finde!
Ferran.

Anònim ha dit...

Tens raó, lo dels diumenges mho aplico a mi, no tots però si algun de tant en tant.
I tots fem viatges en el temps, però només tenia aquest video a mà per ilustrar-ho! .marc.